5 tapaa, joista luopuminen tekee onnellisemmaksi

Haluaisitko olla onnellisempi? Aloita tutkimalla omaa elämääsi. Huonoista tavoista luopumalla otat ensimmäisen askeleen.

Onnellinen nainen sängyssä

Aloita joka aamu ajattelemalla kolmea mukavaa asiaa, jotka ovat päivän mittaan edessä.

© iStock

Luopumalla huonoista tavoista ja tottumuksista voit tehdä itsesi onnellisemmaksi aivan ilmaiseksi. Katso, mille tavoilla kannattaa sanoa pikaiset hyvästit!

1. Lopeta negatiivinen ajattelu

Päätä suhtautua asioihin myönteisemmin ja päätä nähdä joka tilanteessa sen hyvät puolet. Keskity niihin asioihin, joista olet kiitollinen. Näin totutat itsesi ajattelemaan positiivisesti.

2. Unohda huono omatunto

Huono omatunto voi kertoa siitä, että olet asettanut itsellesi liian suuret vaatimukset etkä ole valmistautunut siihen, ettet saavutakaan tavoitteitasi. Voit yrittää vaatia itseltäsi hieman vähemmän erityisesti, jos aikaa tavoitteen saavuttamiseen on vähän tai tiellä on muita esteitä, joille et voi mitään.

3. Ei enää pikaruokaa

Jos täytät vatsasi usein nopeilla hiilihydraateilla, rasvalla ja sokerilla, se vaikuttaa väistämättä myös mielialaasi. Yritä suosia luonnollisia ruokia, kuten rasvaista kalaa, jogurttia, kasviksia ja täysjyväviljaa.

4. Älä vertaa itseäsi muihin

Useimmat ihmiset vertaavat itseään jatkuvasti muihin, mutta se ei tuo koskaan mielenrauhaa. Päinvastoin. Keskity sen sijaan ajattelemaan omia hyviä puoliasi ja muista, että ihmiset ovat erilaisia.

5. Ulos mukavuusalueelta

Jos et ole tyytyväinen elämääsi, tee muutoksia. Ehkä voit aloittaa uuden harrastuksen, lähteä matkalle, josta olet aina haaveillut tai vaihtaa työpaikkaa. Ole rohkea ja muista, että sinä päätät omasta elämästäsi!

Lähde: mamamia.com.au

No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background