Keksit: Sekoita kaurahiutaleet, vesi ja suola kattilassa ja keitä noin 5 minuuttia, kunnes seos on puuroutunut. Levitä seos leivinpaperin päälle mahdollisimman ohueksi levyksi. Varo ettei levyyn tule reikiä. Lämmitä (kiertoilma)uuni 175-asteiseksi ja paista levyä ensin 30 minuuttia. Ota pelti uunista ja jaa levy terävällä veitsellä keksipaloiksi. Pane pelti takaisin uuniin ja jatka paistamista 20-30 minuuttia, kunnes keksipohja on rapeaa.
Täyte: Jauha kaikki ainekset karamellimaiseksi massaksi. Sulata suklaa vesihauteessa. Kokoa keksikatit: Voitele kaksi keksiä karamelliseoksella, pinoa ne päällekkäin ja nosta kolmas keksi päälle. Kuorruta keksikatit suklaalla ja pane ne jääkaappiin. Keksikatit ovat parhaimmillaan tuoreina, joten ne kannattaa pakastaa, ellet tarjoa niitä samana päivänä.