Terveellisiä reseptejä Täysjyväpa... Täysjyväpastaa, mätiä ja fenkolia 15 minuuttia 373 kcal Oletko mädin ystävä? Tarjoa mäti vaihteeksi pastan kaverina. Maukas ateria valmistuu vartissa. Teksti: Anne Larsen 1. maaliskuuta 2016 TÄYDELLINEN KEVÄTPASTA – täysjyväpasta mädin ja fenkolin kera on helppo ja terveellinen ruoka. © wichmann+bendtsen Täysjyväpastaa, mätiä ja fenkolia Ainekset Valmistus Tosiasiat Lisää suosikkeihin Poista suosikeista Pidä näyttö päällä Ainekset 2 annosta 150 g täysjyväpastaa merisuolaa ja rouhittua mustapippuria 1 fenkoli 1 rkl ekstra neitsytoliiviöljyä 4 rkl muikun, siian tai mateen mätiä 1 pieni kourallinen yrttejä sitruunalohko Valmistus Keitä pasta napakan kypsäksi, al dente. Leikkaa fenkoli ohuiksi suikaleiksi. Paista suikaleet pehmeiksi ja kullankeltaisiksi öljyssä. Mausta suolalla ja pippurilla. Annostele pasta, mäti, fenkoli yrtit ja sitruuna tarjolle. VINKKI Jos et löydä kaupasta fenkolia, voit korvata sen myös parsalla. Höyrytä parsanvarsia minuutin ajan, niin ne ovat valmiita syötäviksi. LUE MYÖS: Lisää herkullisia mätireseptejä + tietoa mädistä KalaPasta