Savulohi-kikhernesalaatti

Kun ei tiedä, mitä laittaisi, savulohisalaatti on hyvä ja terveellinen valinta.

keskiviikko 9. joulukuuta 2015 teksti KUNTOPLUS

Savulohi-kikhernesalaatti

2 annosta

TARVITTAVA AIKA

Valmisteluaika: 20 minuuttia

Valmistusaika: 5 minuuttia

Aika yhteensä: 25 minuuttia

AINEKSET

1 fenkoli

2 tuoretta viikunaa

150 g keitettyjä kikherneitä (tölkki- tai pahvipakkausversiotkin käyvät)

1 tl oliiviöljyä

1 veitsenkärjellinen suolaa

½ avokadoa

1 kourallinen sinimailasen ituja

10 g suklaata

2 porkkanaa

1 kourallinen kukkakaalia

100 g savulohta

Kastike

2 rkl sokeritonta maapähkinävoita

4 jalapenoa

1 rkl soijakastiketta

½ appelsiinin kuori ja mehu

1 tl agavesiirappia

2 rkl vettä

Valmistus

  • Sekoita kastikeainekset. Paista keitettyjä kikherneitä pannulla öljyn ja suolan kera 5 min.
  • Pilko vihannekset ja hedelmät ja pane ne 2 kulhoon lohen ja kikherneiden kera.
  • Kaada kastike päälle ja ripottele pinnalle rouhittua suklaata.
  • Voit halutessasi puristaa salaattiin vielä toisenkin appelsiininpuolikkaan mehun.

ravintosisältö/annos

Energiaa: 426,5 kcal

Proteiinia: 22 g

Rasvaa: 23 g

Hiilihydraattia: 37 g

Kuitua: 6,5 g

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Mikä hedelmä on suosikkisi?

KUNTO PLUS suosittelee