Tonnikalapihvit ja kuskusta pinaattipedillä

30 minuuttia
599 kcal

Tyynenmeren tunnelmia grillistä.

Tonnikalapihvit ja kuskusta pinaattipedillä

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 hengelle

Valmistusaineet

  • 2 tonnikalapihviä
  • ½ rkl kylmäpuristettua oliiviöljyä
  • merisuolaa, vastajauhettua mustapippuria
  • 200 g kuskusryynejä
  • 300 g pieniä pinaatinlehtiä
  • 1 punainen chili
  • pieni nippu korianteria
  • 4 limeä

Mausteinen kookoskerma

  • ½ pieni purkki kookosmaitoa
  • 1 limen mehu
  • ½ rkl vihreää currytahnaa (maun mukaan)
  • ½ tl agavesiirappia

Valmistus

  • Hiero tonnikalapihveihin öljyä, suolaa ja pippuria.
  • Kypsennä kuskus pakkauksen ohjeen mukaan. Anna jäähtyä.
  • Huuhtele pinaatti ja linkoa lehdet kuiviksi.
  • Leikkaa chili renkaiksi.
  • Sekoita kastikeainekset ja mausta kastike.
  • Grillaa tonnikalapihvejä noin 2–3 minuuttia kummaltakin puolelta.
  • Levitä pinaatti, kuskus ja chili pediksi ja asettele pihvit sille.
  • Koristele korianterilla ja limellä, tarjoa kastikkeena kookoskermaa, nauti lisäksi leipää.