Tonnikalapihvit ja kuskusta pinaattipedillä

30 minuuttia
599 kcal

Tyynenmeren tunnelmia grillistä.

Tonnikalapihvit ja kuskusta pinaattipedillä

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 hengelle

Valmistusaineet

  • 2 tonnikalapihviä
  • ½ rkl kylmäpuristettua oliiviöljyä
  • merisuolaa, vastajauhettua mustapippuria
  • 200 g kuskusryynejä
  • 300 g pieniä pinaatinlehtiä
  • 1 punainen chili
  • pieni nippu korianteria
  • 4 limeä

Mausteinen kookoskerma

  • ½ pieni purkki kookosmaitoa
  • 1 limen mehu
  • ½ rkl vihreää currytahnaa (maun mukaan)
  • ½ tl agavesiirappia

Valmistus

  • Hiero tonnikalapihveihin öljyä, suolaa ja pippuria.
  • Kypsennä kuskus pakkauksen ohjeen mukaan. Anna jäähtyä.
  • Huuhtele pinaatti ja linkoa lehdet kuiviksi.
  • Leikkaa chili renkaiksi.
  • Sekoita kastikeainekset ja mausta kastike.
  • Grillaa tonnikalapihvejä noin 2–3 minuuttia kummaltakin puolelta.
  • Levitä pinaatti, kuskus ja chili pediksi ja asettele pihvit sille.
  • Koristele korianterilla ja limellä, tarjoa kastikkeena kookoskermaa, nauti lisäksi leipää.

Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background