Tonnikalapihvit ja kuskusta pinaattipedillä

Tyynenmeren tunnelmia grillistä.

tiistai 12. heinäkuuta 2016 teksti KUNTO PLUS

Valmistusaineet

4 hengelle

4 tonnikalapihviä
1 rkl kylmäpuristettua oliiviöljyä
merisuolaa, vastajauhettua mustapippuria

200 g kuskusryynejä
300 g pieniä pinaatinlehtiä
1 punainen chili
pieni nippu korianteria
4 limeä


Mausteinen kookoskerma

1 pieni purkki kookosmaitoa
2 limen mehu
1–2 rkl vihreää currytahnaa (maun mukaan)
1 tl agavesiirappia


    Valmistus

  • Hiero tonnikalapihveihin öljyä, suolaa ja pippuria.
  • Kypsennä kuskus pakkauksen ohjeen mukaan. Anna jäähtyä.
  • Huuhtele pinaatti ja linkoa lehdet kuiviksi.
  • Leikkaa chili renkaiksi.
  • Sekoita kastikeainekset ja mausta kastike.

  • Grillaa tonnikalapihvejä noin 2–3 minuuttia kummaltakin puolelta.
  • Levitä pinaatti, kuskus ja chili pediksi ja asettele pihvit sille.
  • Koristele korianterilla ja limellä, tarjoa kastikkeena kookoskermaa, nauti lisäksi leipää.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2019!

Ehkä sinua kiinnostaa...

KUNTO PLUS suosittelee