Tonnikalapihvit ja kuskusta pinaattipedillä

30 minuuttia
599 kcal

Tyynenmeren tunnelmia grillistä.

Tonnikalapihvit ja kuskusta pinaattipedillä

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 hengelle

Valmistusaineet

  • 2 tonnikalapihviä
  • ½ rkl kylmäpuristettua oliiviöljyä
  • merisuolaa, vastajauhettua mustapippuria
  • 200 g kuskusryynejä
  • 300 g pieniä pinaatinlehtiä
  • 1 punainen chili
  • pieni nippu korianteria
  • 4 limeä

Mausteinen kookoskerma

  • ½ pieni purkki kookosmaitoa
  • 1 limen mehu
  • ½ rkl vihreää currytahnaa (maun mukaan)
  • ½ tl agavesiirappia

Valmistus

  • Hiero tonnikalapihveihin öljyä, suolaa ja pippuria.

  • Kypsennä kuskus pakkauksen ohjeen mukaan. Anna jäähtyä.

  • Huuhtele pinaatti ja linkoa lehdet kuiviksi.

  • Leikkaa chili renkaiksi.

  • Sekoita kastikeainekset ja mausta kastike.

  • Grillaa tonnikalapihvejä noin 2–3 minuuttia kummaltakin puolelta.

  • Levitä pinaatti, kuskus ja chili pediksi ja asettele pihvit sille.

  • Koristele korianterilla ja limellä, tarjoa kastikkeena kookoskermaa, nauti lisäksi leipää.


No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background