Terveellisiä reseptejä Päivällinen Tonnikalap... Tonnikalapihvit ja kuskusta pinaattipedillä 30 minuuttia 599 kcal Tyynenmeren tunnelmia grillistä. Teksti: Martin Kreutzer ja Anne Larsen 11. heinäkuuta 2016 Tonnikalapihvit ja kuskusta pinaattipedillä Ainekset Valmistus Tosiasiat Lisää suosikkeihin Poista suosikeista Pidä näyttö päällä Ainekset 2 hengelle Valmistusaineet 2 tonnikalapihviä ½ rkl kylmäpuristettua oliiviöljyä merisuolaa, vastajauhettua mustapippuria 200 g kuskusryynejä 300 g pieniä pinaatinlehtiä 1 punainen chili pieni nippu korianteria 4 limeä Mausteinen kookoskerma ½ pieni purkki kookosmaitoa 1 limen mehu ½ rkl vihreää currytahnaa (maun mukaan) ½ tl agavesiirappia Valmistus Hiero tonnikalapihveihin öljyä, suolaa ja pippuria. Kypsennä kuskus pakkauksen ohjeen mukaan. Anna jäähtyä. Huuhtele pinaatti ja linkoa lehdet kuiviksi. Leikkaa chili renkaiksi. Sekoita kastikeainekset ja mausta kastike. Grillaa tonnikalapihvejä noin 2–3 minuuttia kummaltakin puolelta. Levitä pinaatti, kuskus ja chili pediksi ja asettele pihvit sille. Koristele korianterilla ja limellä, tarjoa kastikkeena kookoskermaa, nauti lisäksi leipää.