Tonnikalaa, fenkolia, sikurisalaattia ja verigreippiä

15 minuuttia

Mehukasta tonnikalaa, fenkolia, sikurisalaattia ja verigreippiä.

Tonnikalaa, fenkolia, sikurisalaattia ja verigreippiä

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • ½ salaattifenkoli
  • ½ pieni sikurisalaatti
  • puolikas sitruunaa
  • ½ verigreippi
  • ½ veriappelsiini
  • ½ granaattiomena
  • 2 tuoretta tonnikalapihviä à noin 100 g
  • kylmäpuristettua oliiviöljyä

4 tl vinegrettikastiketta

  • 2 rkl kylmäpuristettua oliiviöljyä
  • ½ rkl valkoviinietikkaa
  • ½ tl dijoninsinappia
  • merisuolaa, mustapippuria myllystä

Pinnalle

  • emkokonaisia roseepippureita

Valmistus

  • Leikkaa fenkoli ja sikurisalaatti hyvin ohuiksi suikaleiksi ja kostuta ne heti sitruunamehulla.

  • Leikkaa greippi ja appelsiini kalvottomiksi lohkoiksi.

  • Poista granaattiomenasta siemenet ja sekoita vinegrettikastike.

  • Voitele kala öljyllä ja paista sitä hyvin kuumassa pannussa 20 sekuntia kummaltakin puolelta.

  • Ripottele ensin paistetulle puolelle vähän suolaa.

  • Tarjoa salaattipedillä sitruslohkojen ja granaattiomenan siementen kera.

  • Pirskota pinnalle vinegretti, koristele roseepippurilla.

Herkkupöytä voi olla notkuva vaikkei ruokien energiasisältö olekaan pyörryttävä.


No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background