Tonnikalaa, fenkolia, sikurisalaattia ja verigreippiä
Mehukasta tonnikalaa, fenkolia, sikurisalaattia ja verigreippiä.
Mehukasta tonnikalaa, fenkolia, sikurisalaattia ja verigreippiä.
Leikkaa fenkoli ja sikurisalaatti hyvin ohuiksi suikaleiksi ja kostuta ne heti sitruunamehulla.
Leikkaa greippi ja appelsiini kalvottomiksi lohkoiksi.
Poista granaattiomenasta siemenet ja sekoita vinegrettikastike.
Voitele kala öljyllä ja paista sitä hyvin kuumassa pannussa 20 sekuntia kummaltakin puolelta.
Ripottele ensin paistetulle puolelle vähän suolaa.
Tarjoa salaattipedillä sitruslohkojen ja granaattiomenan siementen kera.
Pirskota pinnalle vinegretti, koristele roseepippurilla.
Herkkupöytä voi olla notkuva vaikkei ruokien energiasisältö olekaan pyörryttävä.
Sivustossa ja sovelluksessa mm: