Tonnikalaa, fenkolia, sikurisalaattia ja verigreippiä

15 minuuttia

Mehukasta tonnikalaa, fenkolia, sikurisalaattia ja verigreippiä.

Tonnikalaa, fenkolia, sikurisalaattia ja verigreippiä

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • ½ salaattifenkoli
  • ½ pieni sikurisalaatti
  • puolikas sitruunaa
  • ½ verigreippi
  • ½ veriappelsiini
  • ½ granaattiomena
  • 2 tuoretta tonnikalapihviä à noin 100 g
  • kylmäpuristettua oliiviöljyä

4 tl vinegrettikastiketta

  • 2 rkl kylmäpuristettua oliiviöljyä
  • ½ rkl valkoviinietikkaa
  • ½ tl dijoninsinappia
  • merisuolaa, mustapippuria myllystä

Pinnalle

  • emkokonaisia roseepippureita

Valmistus

  • Leikkaa fenkoli ja sikurisalaatti hyvin ohuiksi suikaleiksi ja kostuta ne heti sitruunamehulla.

  • Leikkaa greippi ja appelsiini kalvottomiksi lohkoiksi.

  • Poista granaattiomenasta siemenet ja sekoita vinegrettikastike.

  • Voitele kala öljyllä ja paista sitä hyvin kuumassa pannussa 20 sekuntia kummaltakin puolelta.

  • Ripottele ensin paistetulle puolelle vähän suolaa.

  • Tarjoa salaattipedillä sitruslohkojen ja granaattiomenan siementen kera.

  • Pirskota pinnalle vinegretti, koristele roseepippurilla.

Herkkupöytä voi olla notkuva vaikkei ruokien energiasisältö olekaan pyörryttävä.


Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background