Sitruunaista grillikalaa

15 minuuttia
161 kcal

Grillissä herkkuateriat valmistuvat käden käänteessä! Kokeile maukasta oliiviöljyllä ja sitruunalla maustettua grillikalaa, joka on superhelppo valmistaa.

Grillikalaa lautasella
Grillikalaa lautasella

Sitruunaista grillikalaa

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 2 annospalaa kalaa, esimerkiksi lohta, nieriää tai kuhaa
  • 1⅓ rkl oliiviöljyä
  • ½ sitruuna
  • ½ tl merisuolaa
  • mustapippuria
  • persiljaa

Valmistus

  • Sipaise parila öljyllä ja pariloi kalapaloja 3–4 minuuttia molemmilta puolilta. Kalan voi myös hauduttaa kypsäksi foliokääreessä.
  • Raasta sitruuna, puolita se ja grillaa leikkauspinnat.
  • Mausta kala suolalla, pippurilla, sitruunalla ja persiljalla.

VINKKI! Myös rosmariini, oregano ja salvia sopivat kalalle.