Brasilialaista salsabroileria

Erilainen broileriannos.

keskiviikko 20. heinäkuuta 2016 teksti KUNTO PLUS

Brasilialaista salsabroileria

(4 annosta)
4 luullista broilerin rintaleikettä
merisuolaa
2 rkl kylmäpuristettua oliiviöljyä


Salsa

1 punainen paprika
1 keltainen paprika
1 vihreä paprika
1 tuore kurkku
1 avokado
1 punainen chilipaprika
½ dl limettimehua
½ dl valkoviinietikkaa
1 rkl sokeria
1 tl kylmäpuristettua oliiviöljyä
vastajauhettua mustapippuria


Lisukkeeksi

Tummaa riisiä tai 4 viipaletta vaaleaa täysjyväleipää (à 60 g)

  • Valmista salsa: Pilko paprikat kuutioiksi. Leikkaa kurkku pituussuunnassa kahtia, poista siemenet teelusikalla. Kuutioi kurkku ja avokado. Pilko chili aivan pieniksi kuutioiksi. Sekoita limettimehu, etikka, sokeri ja öljy, mausta suolalla ja pippurilla. Marinoi kasvikset jääkaapissa.
  • Mausta kana suolalla ja paista se öljyssä, ensin nahkapuoli alaspäin. Anna kummankin puolen ruskistua kunnolla, alenna lämpöä ja hauduta kypsäksi miedommalla lämmöllä (6–7 minuuttia/puoli).
  • Tarjoile salsan ja riisin tai leivän kera.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2018!

Ehkä sinua kiinnostaa...

KUNTO PLUS suosittelee