Terveellisiä reseptejä Päivällinen Broileripy... Broileripyörykät ja maa-artisokkasalaatti 30 minuuttia 536 kcal Raastettua butternut-kurpitsaa broileripyöryköissä, salaatissa ruusukaalia, granaattiomenaa, maa-artisokkaa ja hunajaista kastiketta. Ihana, kevyt ja herkullinen ateria. Teksti: KUNTOPLUS 13. tammikuuta 2014 Broileripyörykät ja maa-artisokkasalaatti Ainekset Valmistus Tosiasiat Lisää suosikkeihin Poista suosikeista Pidä näyttö päällä Ainekset 2 annos Broileripyörykät 250 g broilerin jauhelihaa 40 g raastettua myskikurpitsaa (butternut) 2 suuri rkl tuoretta basilikaa 1 tl suolaa 2 rkl karpaloita Ripaus cayennenpippuria 1 tl rypsiöljyä paistamiseen Salaatti 250 g maa-artisokkaa ½ granaattiomenan siemenet 250 g ruusukaalia 24 g pinjansiemeniä Basilikaa koristeeksi Kastike ½ tl akaasiahunajaa 1 rkl omenasiideriviinietikkaa 1 rkl oliiviöljyä 2 tl vettä ½ murskattua valkosipulinkynttä Ripaus suolaa Valmistus Sekoita kaikki broileripyörykkätaikinan aineet keskenään. Tee taikinasta 4 pyörykkää ja paista niitä 15 minuuttia paistinpannussa. Leikkaa maa-artisokat ohuiksi viipaleiksi vihannesleikkurilla. Irrota ruusukaaleista lehdet. Paahda pinjansiemeniä kuivassa paistinpannussa 2 minuuttia. Annostele salaatti tarjolle kurpitsanpuolikkaaseen. Sekoita kaikki kastikeaineet keskenään ja valuta kastike vihannesten päälle. Koristele basilikalla ja nauti salaatti broileripyöryköiden kanssa. Lue myos: Uunipaahdetut maa-artisokat