Porsaanfilettä, pastaa ja versosalaattia

30 minuuttia
588 kcal

Kokeile maukasta pastaa porsaanfileen ja versosalaatin kera. Maku on kohdallaan, ja herkullinen ateria valmistuu puolessa tunnissa.

Pastaa, porsaanfilettä ja versosalaattia lautasella

Porsaanfilettä, pastaa ja versosalaattia

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 250 g porsaanfilettä
  • merisuolaa
  • pippuria
  • 150 g täysjyväpastaa
  • 200 g sokeriherneenpalkoja
  • 100 g herneitä
  • 4 tl rapsiöljyä
  • 4 tl oliiviöljyä
  • 2 ruukkua herneenversoja
  • 1 iso kourallinen lehtipersiljaa

Valmistus

  • Kuivaa liha ja nosta uunivuokaan. Mausta suolalla ja pippurilla.

  • Intervallipaista filettä 4 x 7 minuuttia: Laita vuoka uuniin 200 asteeseen 7 minuutiksi. Ota uunista ja peitä liha leivinpaperilla ja keittiöpyyhkeellä 7 minuutiksi. Paista taas 7 minuuttia ja anna levätä toiset 7 minuuttia.

  • Keitä pasta juuri ja juuri kypsäksi.

  • Pane sokeriherneenpalot ja herneet kattilaan. Lisää rapsiöljy ja 1 tl suolaa. Kaada päälle kiehuvaa vettä. Kaada vesi saman tien pois. Saksi sokeriherneenpalot pienemmiksi paloiksi.

  • Viipaloi liha. Sekoita oliiviöljy pastan joukkoon. Jaa pasta lautasille. Nosta lihaviipaleet päälle. Lisää herneenversot ja herneet. Koristele annokset persiljalla.

VINKKI! Vaihtele versoja ja yrttejä mielesi ja sesongin mukaan. Kokeile myös uusia makuja.

Energiaa 588 kcal
Proteiinia 44,8 g
Rasvaa 16,9 g
Hiilihydraattia 70,8 g
Kuitua 13,5 g