TARVITTAVA AIKA
Valmisteluaika: 10 minuuttia
Valmistusaika: 10 minuuttia
Aika yhteensä: 20 minuuttia
AINEKSET
200 g vähärasvaista naudanjauhelihaa
1 muna
½ tl chilihiutaleita murskattuna
2 tl raastettua inkivääriä
1 murskattu valkosipulinkynsi
Merisuolaa ja mustapippuria
Ekstra neitsytoliiviöljyä
4 rkl keitettyjä valkoisia papuja (tölkistä)
100 g erilaisia salaatinlehtiä, kuten pinaattia, vuonankaalia ja friseeslaattia
100 g suippo- tai kesäkaalia ohuina suikaleina
2 rkl vadelmavinegrettiä*
2 (vihreää) tomaattia
1 nektariini
Vadelmavinegretti
1 rkl dijoninsinappia
0,5 dl vadelmaviinietikkaa (tai omena- tai punaviinietikkaa)
1 dl ekstra neitsytoliiviöljyä
1 dl kylmäpuristettua rypsiöljyä