Pienet katkarapu-perunapizzat
Onko pizza sinunkin lempiruokasi? Kokeile pieniä katkarapu-perunapizzoja, jotka vievät kielen mennessään.
Onko pizza sinunkin lempiruokasi? Kokeile pieniä katkarapu-perunapizzoja, jotka vievät kielen mennessään.
Herkullinen päivällinen valmistuu vartissa.
Sekoita kuivahiiva pieneen määrään jauhoja. Lisää reilusti kädenlämpöiseen (42°) veteen öljy, suola ja jauhot, joihin hiiva on sekoitettu. Odota hetki hiivan heräämistä. Sekoita joukkoon puolet jauhoista. Lisää jauhoja vähitellen ja vaivaa taikina sileäksi ja joustavaksi.
Jaa taikina 6 osaan ja pyöritä palloiksi. Peitä leivinliinalla.
Kuori ja viipaloi perunat ohuiksi viipaleiksi. Hienonna valkosipulinkynnet ja viipaloi mozzarella.
Painele taikinapallot litteiksi leivinpaperin päälle. Levitä päälle perunat, mausta valkosipulilla, suolalla ja pippurilla ja lisää mozzarella. Pirskota päälle oliiviöljyä. Paista 225 asteessa 10 minuuttia.
Lisää katkaravut ja paista vielä 5 minuuttia. Koristele ruohosipulisilpulla ja tarjoa heti.
Haluatko syödä pizzan ilman pohjan hiilareita? Katso reseptit täältä.
Sivustossa ja sovelluksessa mm: