Pasta-ankka-paprikasalaatti

75 minuuttia
604 kcal

Pasta-ankka-paprikasalaatti

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 1 punaista paprikaa
  • 1 keltaista paprikaa
  • ½ rkl oliiviöljyä
  • 1 ankan rintafileetä
  • merisuolaa
  • 150 g täysjyväpastaa
  • ½ rkl oliiviöljyä
  • ¼ rkl valkoviinietikkaa
  • ½ tl dijoninsinappia
  • ¼ tl ruokosokeria
  • ¼ tl merisuolaa
  • mustapippuria
  • 1 rkl persiljaa
  • 25 g hasselpähkinöitä

Valmistus

Halkaise paprikat pituussuunnassa ja poista niistä kanta sekä siemenet. Paista paprikanpuolikkaita 225-asteisessa uunissa 15 min. Pane paprikanpuolikkaat muovipussiin ja anna niiden jäähtyä. Poista paprikanpuolikkaista kuori ja paloittele malto. Sekoita oliiviöljy paprikanpalojen joukkoon. Poista ankan rintafileistä rasva. Keitä rintafileitä suolalla maustetussa vedessä tunnin ajan. Paloittele kypsä liha. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita keskenään oliiviöljy, valkoviinietikka, dijoninsinappi, ruokosokeri ja persilja. Mausta kastike suolalla sekä pippurilla ja sekoita se keitetyn pastan joukkoon. Paahda hasselpähkinät kuivassa pannussa ja hiero niistä kuori irti. Sekoita ankan- ja paprikanpalat sekä hasselpähkinät pastan joukkoon.

Herkullinen ja terveellinen päivällinen onnistuu vähälläkin vaivalla. Täältä löydät reseptit maukkaisiin päivällisaterioihin, jotka valmistuvat alle 30 minuutissa.


No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background