Pasta-ankka-paprikasalaatti
Valmistus
Halkaise paprikat pituussuunnassa ja poista niistä kanta sekä siemenet. Paista paprikanpuolikkaita 225-asteisessa uunissa 15 min. Pane paprikanpuolikkaat muovipussiin ja anna niiden jäähtyä. Poista paprikanpuolikkaista kuori ja paloittele malto. Sekoita oliiviöljy paprikanpalojen joukkoon. Poista ankan rintafileistä rasva. Keitä rintafileitä suolalla maustetussa vedessä tunnin ajan. Paloittele kypsä liha. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita keskenään oliiviöljy, valkoviinietikka, dijoninsinappi, ruokosokeri ja persilja. Mausta kastike suolalla sekä pippurilla ja sekoita se keitetyn pastan joukkoon. Paahda hasselpähkinät kuivassa pannussa ja hiero niistä kuori irti. Sekoita ankan- ja paprikanpalat sekä hasselpähkinät pastan joukkoon.