Ohrahelmi-broileripaella
Espanjalaisklassikko pohjoismaisella säväyksellä.
Espanjalaisklassikko pohjoismaisella säväyksellä.
Vaihda riisi ohrahelmiin.
Poista broilerinpaloista nahka ja hiero lihaan 1 rkl öljyä suolaa ja pippuria. Ruskista paistinpannussa ja jätä odottamaan.
Ruskista chorizo rapeaksi ja nosta se talouspaperille valumaan.
Kuullota silputut sipuli ja valkosipuli padassa 1 rkl:ssa öljyä, lisää paprika ja vähän suolaa ja pippuria.
Lisää pataan kana ja makkara sekä huuhdellut suurimot. Kääntele aineksia hetki, ja lisää sitten tomaatti ja liemi.
Anna kiehua hiljalleen kunnes suurimot ovat pehmenneet al dente (noin 20 minuuttia). Lisää herneet ja anna niiden lämmetä. Mausta suolalla ja pippurilla.
Tarjoa oliiveilla ja yrteillä koristeltuna.