Lohi-avokado-kurkkukulho

25 minuuttia
755 kcal

Ketodieetti kasvattaa suosiotaan. Jos sinäkin haluat vähentää hiilihydraattien määrää, kokeile esimerkiksi tätä herkullista lohikulhoa.

Lohi-avokado-kurkkukulho

TERVEELLINEN KULHORUOKA – Lohi-avokadokulho sisältää runsaasti hyviä rasvahappoja. Resepti toimii hyvin myös kylmäsavulohella.

© wichmann+bendtsen

Lohi-avokado-kurkkukulho

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 2 annospalaa lohta, à 125 g
  • 1 avokado
  • 1 kurkkua
  • 150 g kirsikkatomaatteja
  • 50 g vuonankaalia
  • 1 limetti

Kastike

  • 70 g majoneesia
  • 1 limetin mehu
  • 1 tl sriracha-chilikastiketta
  • 1 hyppysellinen merisuolaa
  • mustapippuria myllystä

Valmistus

  • Kuumenna öljy pannulla ja paista lohipaloja noin 4 minuuttia molemmin puolin.
  • Viipaloi avokado ja kurkku ja puolita tomaatit.
  • Jaa vuonankaali, tomaatit, avokado ja kurkku kahteen annoskulhoon.
  • Sekoita kastike ja jaa kulhoihin.
  • Lisää lohi ja limettiviipaleet.

VINKKI! Kulhoon sopii myös tuore sushilohi. Varmista, että kalaa on pakastettu 24 tuntia, tai pakasta se itse. Voit kokeilla reseptiä myös kylmäsavulohella.


Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background