Lohi-avokado-kurkkukulho

25 minuuttia
755 kcal

Ketodieetti kasvattaa suosiotaan. Jos sinäkin haluat vähentää hiilihydraattien määrää, kokeile esimerkiksi tätä herkullista lohikulhoa.

Lohi-avokado-kurkkukulho

TERVEELLINEN KULHORUOKA – Lohi-avokadokulho sisältää runsaasti hyviä rasvahappoja. Resepti toimii hyvin myös kylmäsavulohella.

© wichmann+bendtsen

Lohi-avokado-kurkkukulho

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 2 annospalaa lohta, à 125 g
  • 1 avokado
  • 1 kurkkua
  • 150 g kirsikkatomaatteja
  • 50 g vuonankaalia
  • 1 limetti

Kastike

  • 70 g majoneesia
  • 1 limetin mehu
  • 1 tl sriracha-chilikastiketta
  • 1 hyppysellinen merisuolaa
  • mustapippuria myllystä

Valmistus

  • Kuumenna öljy pannulla ja paista lohipaloja noin 4 minuuttia molemmin puolin.
  • Viipaloi avokado ja kurkku ja puolita tomaatit.
  • Jaa vuonankaali, tomaatit, avokado ja kurkku kahteen annoskulhoon.
  • Sekoita kastike ja jaa kulhoihin.
  • Lisää lohi ja limettiviipaleet.

VINKKI! Kulhoon sopii myös tuore sushilohi. Varmista, että kalaa on pakastettu 24 tuntia, tai pakasta se itse. Voit kokeilla reseptiä myös kylmäsavulohella.


No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background