Lohi-avokado-kurkkukulho

25 minuuttia
755 kcal

Ketodieetti kasvattaa suosiotaan. Jos sinäkin haluat vähentää hiilihydraattien määrää, kokeile esimerkiksi tätä herkullista lohikulhoa.

Lohi-avokado-kurkkukulho

TERVEELLINEN KULHORUOKA – Lohi-avokadokulho sisältää runsaasti hyviä rasvahappoja. Resepti toimii hyvin myös kylmäsavulohella.

© wichmann+bendtsen

Lohi-avokado-kurkkukulho

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 2 annospalaa lohta, à 125 g
  • 1 avokado
  • 1 kurkkua
  • 150 g kirsikkatomaatteja
  • 50 g vuonankaalia
  • 1 limetti

Kastike

  • 70 g majoneesia
  • 1 limetin mehu
  • 1 tl sriracha-chilikastiketta
  • 1 hyppysellinen merisuolaa
  • mustapippuria myllystä

Valmistus

  • Kuumenna öljy pannulla ja paista lohipaloja noin 4 minuuttia molemmin puolin.
  • Viipaloi avokado ja kurkku ja puolita tomaatit.
  • Jaa vuonankaali, tomaatit, avokado ja kurkku kahteen annoskulhoon.
  • Sekoita kastike ja jaa kulhoihin.
  • Lisää lohi ja limettiviipaleet.

VINKKI! Kulhoon sopii myös tuore sushilohi. Varmista, että kalaa on pakastettu 24 tuntia, tai pakasta se itse. Voit kokeilla reseptiä myös kylmäsavulohella.


Newsletter background