Lammasta pinaatissa

30 minuuttia
594 kcal

Lammasta pinaatissa

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 250 g mureaa, rasvattomaksi puhdistettua lampaanlihaa
  • 1 prk kormakastiketta tai madras curry -tahnaa
  • 400 g isoja pinaatinlehtiä
  • 1 granaattiomena
  • 100 g villiriisisekoitusta

Perusvarastosta

  • 1 sipuli silputtuna
  • 2 valkosipulin kynttä silputtuna
  • 1 tuore tai kuivattu chilipaprika silputtuna
  • (1 tl raastettua inkiväärinjuurta)
  • 1 rkl curryjauhetta
  • 1 tl miedonmakuista öljyä
  • Suolaa
  • Mustapippuria

Valmistus

  • Pane riisi kiehumaan.

  • Leikkaa liha suuriksi kuutioiksi, mausta suolalla, pippurilla ja currylla ja ruskista padassa.

  • Lisää pataan sipuli, valkosipuli, chili ja inkivääri sekä 1 dl vettä. Anna kiehua kannen alla 5 - 10 minuuttia.

  • Lisää kormakastike tai currytahna pataan ja tarkista maku, joka saa olla tulinen. Huuhtele pinaatti, lisää se pataan ja jatka kuumentamista kunnes pinaatti pehmenee.

  • Tarjoa lisukkeena riisiä, jonka pinnalle on ripoteltu granaattiomenan siemeniä.


No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background