Lammasta pinaatissa

tiistai 4. toukokuuta 2010 teksti KUNTO PLUS

2 annosta

250 g mureaa, rasvattomaksi puhdistettua lampaanlihaa
1 prk kormakastiketta tai madras curry -tahnaa
400 g isoja pinaatinlehtiä
1 granaattiomena
100 g villiriisisekoitusta

Perusvarastosta:

1 sipuli silputtuna
2 valkosipulin kynttä silputtuna
1 tuore tai kuivattu chilipaprika silputtuna
(1 tl raastettua inkiväärinjuurta)
1-2 rkl curryjauhetta
1-2 tl miedonmakuista öljyä
Suolaa
Mustapippuria

Valmistus

  • Pane riisi kiehumaan.
  • Leikkaa liha suuriksi kuutioiksi, mausta suolalla, pippurilla ja currylla ja ruskista padassa.
  • Lisää pataan sipuli, valkosipuli, chili ja inkivääri sekä 1 dl vettä. Anna kiehua kannen alla 5 - 10 minuuttia.
  • Lisää kormakastike tai currytahna pataan ja tarkista maku, joka saa olla tulinen. Huuhtele pinaatti, lisää se pataan ja jatka kuumentamista kunnes pinaatti pehmenee.
  • Tarjoa lisukkeena riisiä, jonka pinnalle on ripoteltu granaattiomenan siemeniä.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

KUNTO PLUS suosittelee