Lammasta pinaatissa

30 minuuttia
594 kcal

Lammasta pinaatissa

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 250 g mureaa, rasvattomaksi puhdistettua lampaanlihaa
  • 1 prk kormakastiketta tai madras curry -tahnaa
  • 400 g isoja pinaatinlehtiä
  • 1 granaattiomena
  • 100 g villiriisisekoitusta

Perusvarastosta

  • 1 sipuli silputtuna
  • 2 valkosipulin kynttä silputtuna
  • 1 tuore tai kuivattu chilipaprika silputtuna
  • (1 tl raastettua inkiväärinjuurta)
  • 1 rkl curryjauhetta
  • 1 tl miedonmakuista öljyä
  • Suolaa
  • Mustapippuria

Valmistus

  • Pane riisi kiehumaan.

  • Leikkaa liha suuriksi kuutioiksi, mausta suolalla, pippurilla ja currylla ja ruskista padassa.

  • Lisää pataan sipuli, valkosipuli, chili ja inkivääri sekä 1 dl vettä. Anna kiehua kannen alla 5 - 10 minuuttia.

  • Lisää kormakastike tai currytahna pataan ja tarkista maku, joka saa olla tulinen. Huuhtele pinaatti, lisää se pataan ja jatka kuumentamista kunnes pinaatti pehmenee.

  • Tarjoa lisukkeena riisiä, jonka pinnalle on ripoteltu granaattiomenan siemeniä.


Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background