Lampaanfileetä ja parsa-ohrasalaattia

30 minuuttia
594 kcal

Lampaanfileetä ja parsa-ohrasalaattia

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 250 g puhdistettua lampaan ulkofileetä
  • 150 g ohrasuurimoita
  • 400 g vihreää parsaa
  • 50 g (lampaanmaito)fetaa
  • ½ ruukullista vesikrassia

Perusvarastosta:

  • ½ salottisipulia ohuina renkaina
  • 1 tl oliiviöljyä
  • 1 tl valkoviinietikkaa
  • Suolaa
  • Mustapippuria
  • (pieniä mustia oliiveja)

Valmistus

Hiero lihaan suolaa, pippuria ja öljyä, ruskista paistinpannussa ja hauduta uunissa 15 minuuttia. Filee saa olla roosanvärinen sisältä.

Kypsennä ohrasuurimot.

Valmista kastike sekoittamalla öljyyn etikka, sipuli, suolaa ja pippuria. Kääntele sen sekaan valutettu, vielä lämmin ohra.

Katkaise parsoista puumainen alaosa pois ja viipaloi parsat. Sekoita parsa ohrasuurimoihin.

Ripottele päälle fetaa ja runsaasti krassia.


Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background