Lampaanfileetä ja parsa-ohrasalaattia

30 minuuttia
594 kcal

Lampaanfileetä ja parsa-ohrasalaattia

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 250 g puhdistettua lampaan ulkofileetä
  • 150 g ohrasuurimoita
  • 400 g vihreää parsaa
  • 50 g (lampaanmaito)fetaa
  • ½ ruukullista vesikrassia

Perusvarastosta:

  • ½ salottisipulia ohuina renkaina
  • 1 tl oliiviöljyä
  • 1 tl valkoviinietikkaa
  • Suolaa
  • Mustapippuria
  • (pieniä mustia oliiveja)

Valmistus

Hiero lihaan suolaa, pippuria ja öljyä, ruskista paistinpannussa ja hauduta uunissa 15 minuuttia. Filee saa olla roosanvärinen sisältä.

Kypsennä ohrasuurimot.

Valmista kastike sekoittamalla öljyyn etikka, sipuli, suolaa ja pippuria. Kääntele sen sekaan valutettu, vielä lämmin ohra.

Katkaise parsoista puumainen alaosa pois ja viipaloi parsat. Sekoita parsa ohrasuurimoihin.

Ripottele päälle fetaa ja runsaasti krassia.


No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background