Lampaanfileetä ja parsa-ohrasalaattia

maanantai 3. toukokuuta 2010 teksti KUNTOPLUS

2 annosta

250 g puhdistettua lampaan ulkofileetä

150 g ohrasuurimoita

400 g vihreää parsaa

50 g (lampaanmaito)fetaa

½ ruukullista vesikrassia


Perusvarastosta:

½ salottisipulia ohuina renkaina
1 - 2 tl oliiviöljyä
1 - 2 tl valkoviinietikkaa
Suolaa
Mustapippuria
(pieniä mustia oliiveja)


Valmistus:

Hiero lihaan suolaa, pippuria ja öljyä, ruskista paistinpannussa ja hauduta uunissa 15 minuuttia. Filee saa olla roosanvärinen sisältä.

Kypsennä ohrasuurimot.

Valmista kastike sekoittamalla öljyyn etikka, sipuli, suolaa ja pippuria. Kääntele sen sekaan valutettu, vielä lämmin ohra.

Katkaise parsoista puumainen alaosa pois ja viipaloi parsat. Sekoita parsa ohrasuurimoihin.

Ripottele päälle fetaa ja runsaasti krassia.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Mitä terveysneuvoa sinun on vaikeinta noudattaa?


KUNTO PLUS suosittelee