2 annosta
250 g puhdistettua lampaan ulkofileetä
150 g ohrasuurimoita
400 g vihreää parsaa
50 g (lampaanmaito)fetaa
½ ruukullista vesikrassia
½ salottisipulia ohuina renkaina
1 - 2 tl oliiviöljyä
1 - 2 tl valkoviinietikkaa
Suolaa
Mustapippuria
(pieniä mustia oliiveja)
Valmistus:
Hiero lihaan suolaa, pippuria ja öljyä, ruskista paistinpannussa ja hauduta uunissa 15 minuuttia. Filee saa olla roosanvärinen sisältä.
Kypsennä ohrasuurimot.
Valmista kastike sekoittamalla öljyyn etikka, sipuli, suolaa ja pippuria. Kääntele sen sekaan valutettu, vielä lämmin ohra.
Katkaise parsoista puumainen alaosa pois ja viipaloi parsat. Sekoita parsa ohrasuurimoihin.
Ripottele päälle fetaa ja runsaasti krassia.