Proteiinia lampaasta

Kun näkyvä rasva on poistettu, lampaanliha on yhtä kevyttä kuin broileri.

sunnuntai 15. toukokuuta 2011 teksti KUNTO PLUS

Ennakkoluulojen mukaan lampaanliha on rasvaista ja maistuu villalta. Hah! Kumpikaan luulo ei pidä paikkaansa.

Lampaanliha on maukasta ja terveellistä, sillä se sisältää lihasmassa kasvattamiseen tarvittavaa ja painonhallintaa helpottavaa proteiinia.

Terveysfaktaa


Lampaanliha sisältää paljon arvokkaita ravintoaineita:

  • Proteiini täyttää tehokkaasti ja lisää aineenvaihdunnan kulutusta.
  • Kun näkyvä rasva on poistettu, lampaanliha on yhtä kevyttä kuin broileri.
  • Yksi annos lammasta tyydyttää noin 30 % päivittäisestä raudan tarpeesta. Rautaa tarvitaan mm. veren punasolujen tuotantoon.
  • Lampaanlihassa on myö B-ryhmän vitamiineihin kuuluvaa niasiinia, joka on mm. aineenvaihdunnalle tärkeä.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2019!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Haluaisitko eroon kuukautisista?


KUNTO PLUS suosittelee