Lampaankyljyksiä ja kukkakaalisalaattia

maanantai 3. toukokuuta 2010 teksti KUNTOPLUS

2 annosta

4 lampaankyljystä
½ kukkakaalia
200 g sokeriherneitä (palkoina)
½ dl kevytranskankermaa
½ nippua tilliä


Perusvarastosta:

8 hasselpähkinää
1 tl dijoninsinappia
1 tl oliiviöljyä
Suolaa
Mustapippuria
2 viipaletta täysjyväleipää (yhteensä 140 g)


Valmistus:

Pilko kukkakaali kukinnoiksi. Leikkaa herneenpalot kahtia. Sekoita niihin ranskankerma, sinappi ja öljy, mausta suolalla, pippurilla ja osalla tilliä.

Mausta kyljykset suolalla ja pippurilla ja paista niitä noin 3 minuuttia kummaltakin puolelta.

Ripottele annoksen päälle tuoretta tilliä ja tarjoa leivän kera.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Mikä hedelmä on suosikkisi?

KUNTO PLUS suosittelee