Lampaankyljyksiä ja kukkakaalisalaattia

15 minuuttia
505 kcal

Lampaankyljyksiä ja kukkakaalisalaattia

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 4 lampaankyljystä
  • ½ kukkakaalia
  • 200 g sokeriherneitä (palkoina)
  • ½ dl kevytranskankermaa
  • ½ nippu tilliä

Perusvarastosta:

  • 8 hasselpähkinää
  • 1 tl dijoninsinappia
  • 1 tl oliiviöljyä
  • Suolaa
  • Mustapippuria
  • 2 Viipale täysjyväleipää (yhteensä 140 g)

Valmistus

Pilko kukkakaali kukinnoiksi. Leikkaa herneenpalot kahtia. Sekoita niihin ranskankerma, sinappi ja öljy, mausta suolalla, pippurilla ja osalla tilliä.

Mausta kyljykset suolalla ja pippurilla ja paista niitä noin 3 minuuttia kummaltakin puolelta.

Ripottele annoksen päälle tuoretta tilliä ja tarjoa leivän kera.