Katkaravuilla aateloitu kukkakaalisosekeitto

15 minuuttia

Nopea sosekeitto on täydellinen valinta alkukeitoksi.

Katkaravuilla aateloitu kukkakaalisosekeitto

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annos

  • ½ kukkakaalia (200 - 225 g)
  • 2 dl ykkösmaitoa
  • 200 g kuorittuja katkarapuja
  • 2 pieni nippu tilliä
  • 2 pieni nippu persiljaa

Perusvarastosta

  • 2 tl ekstra-neitsytoliiviöljyä
  • 4 tl kylmäpuristettua rypsiöljyä
  • merisuolaa ja rouhittua mustapippuria
  • 6 dl kiehuvaa vettä

Valmistus

  • Huuhdo ja paloittele kukkakaali. Kuumenna vesi kiehuvaksi, lisää kukkakaalinpalat, 1 tl suolaa ja oliiviöljy. Keitä miedolla lämmöllä 10 min.

  • Kuumenna maito ja kaada se kattilaan.

  • Lisää rypsiöljy ja soseuta keitto. Mausta valmis keitto maun mukaan suolalla ja mustapippurilla.

  • Sekoita puolet katkaravuista keiton joukkoon. Ripottele loput katkaravut, hienonnettu tilli ja persilja keiton pinnalle.

Suola – vaikutus elimistöön ja saantitavat


Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background