Katkaravuilla aateloitu kukkakaalisosekeitto

15 minuuttia

Nopea sosekeitto on täydellinen valinta alkukeitoksi.

Katkaravuilla aateloitu kukkakaalisosekeitto

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annos

  • ½ kukkakaalia (200 - 225 g)
  • 2 dl ykkösmaitoa
  • 200 g kuorittuja katkarapuja
  • 2 pieni nippu tilliä
  • 2 pieni nippu persiljaa

Perusvarastosta

  • 2 tl ekstra-neitsytoliiviöljyä
  • 4 tl kylmäpuristettua rypsiöljyä
  • merisuolaa ja rouhittua mustapippuria
  • 6 dl kiehuvaa vettä

Valmistus

  • Huuhdo ja paloittele kukkakaali. Kuumenna vesi kiehuvaksi, lisää kukkakaalinpalat, 1 tl suolaa ja oliiviöljy. Keitä miedolla lämmöllä 10 min.

  • Kuumenna maito ja kaada se kattilaan.

  • Lisää rypsiöljy ja soseuta keitto. Mausta valmis keitto maun mukaan suolalla ja mustapippurilla.

  • Sekoita puolet katkaravuista keiton joukkoon. Ripottele loput katkaravut, hienonnettu tilli ja persilja keiton pinnalle.

Suola – vaikutus elimistöön ja saantitavat


No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background