Ainakin 20 % vähemmän rasvaa!

Kotitekoinen rullakebab

Näin teet rullakebabin, joka ei räjäytä kaloripankkia, mutta maistuu herkulliselta!

maanantai 21. heinäkuuta 2014 teksti KUNTOPLUS

Kotitekoinen rullakebab

2 annosta

TARVITTAVA AIKA

Valmisteluaika: 10 minuuttia

Valmistusaika: 5 minuuttia

Aika yhteensä: 75 minuuttia - Vetoaika: 1 tunti

AINEKSET

2 naudanlihapihviä (tai 4 broilerinfileetä)

½ tl jauhettua korianteria

½ tl jauhettua fenkolia

½ tl jauhettua juustokuminaa (jeeraa)

¼ tl mustapippuria

½ valkosipulin kynttä

Hyppysellinen chilihiutaleita

½ tl paprikaa

1 sipuli

1 rkl oliiviöljyä

½ dl kermaviiliä

2 rullattavaa täysjyvärieskaa (tunnbröd)

1 tomaatti

¼ tuorekurkkua

¼ punasipulia

Limettimehua

(Tuoretta korianteria)

Tee näin

  • Sekoita öljy ja mausteet, lisää viipaloitu sipuli ja liha. Anna maustua tunti.
  • Paista lihat nopeasti kuumassa pannussa, anna levätä 5 minuuttia, suikaloi.
  • Mausta kermaviili valkosipulilla, suolalla ja pippurilla.
  • Lämmitä rieskat. Levitä viipaloidut täytteet rieskoille.
  • Mausta limetillä ja korianterilla.

Maukas kukkakaalipohja on mainio vaihtoehto tavalliselle pitsapohjalle. Kokeile herkullista kukkakaali-lohipitsaa!

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Mikä hedelmä on suosikkisi?

KUNTO PLUS suosittelee