Terveellisiä reseptejä Päivällinen Kotitekoin... Kotitekoinen rullakebab 75 minuuttia Näin teet rullakebabin, joka ei räjäytä kaloripankkia, mutta maistuu herkulliselta! Teksti: KUNTOPLUS 20. heinäkuuta 2014 Ainakin 20 % vähemmän rasvaa! Kotitekoinen rullakebab Ainekset Valmistus Tosiasiat Lisää suosikkeihin Poista suosikeista Pidä näyttö päällä Ainekset 2 annosta 2 naudanlihapihviä (tai 4 broilerinfileetä) ½ tl jauhettua korianteria ½ tl jauhettua fenkolia ½ tl jauhettua juustokuminaa (jeeraa) ¼ tl mustapippuria ½ valkosipulin kynttä Hyppysellinen chilihiutaleita ½ tl paprikaa 1 sipuli 1 rkl oliiviöljyä ½ dl kermaviiliä 2 rullattavaa täysjyvärieskaa (tunnbröd) 1 tomaatti ¼ tuorekurkkua ¼ punasipulia Limettimehua (Tuoretta korianteria) Tee näin Sekoita öljy ja mausteet, lisää viipaloitu sipuli ja liha. Anna maustua tunti. Paista lihat nopeasti kuumassa pannussa, anna levätä 5 minuuttia, suikaloi. Mausta kermaviili valkosipulilla, suolalla ja pippurilla. Lämmitä rieskat. Levitä viipaloidut täytteet rieskoille. Mausta limetillä ja korianterilla. Maukas kukkakaalipohja on mainio vaihtoehto tavalliselle pitsapohjalle. Kokeile herkullista kukkakaali-lohipitsaa! WrapitNaudanlihaBroileri