Ainakin 20 % vähemmän rasvaa!

Kotitekoinen rullakebab

Näin teet rullakebabin, joka ei räjäytä kaloripankkia, mutta maistuu herkulliselta!

maanantai 21. heinäkuuta 2014 teksti KUNTO PLUS

2 annosta

2 naudanlihapihviä (tai 4 broilerinfileetä)
½ tl jauhettua korianteria
½ tl jauhettua fenkolia
½ tl jauhettua juustokuminaa (jeeraa)
¼ tl mustapippuria
½ valkosipulin kynttä
Hyppysellinen chilihiutaleita
½ tl paprikaa
1 sipuli
1 rkl oliiviöljyä
½ dl kermaviiliä
2 rullattavaa täysjyvärieskaa (tunnbröd)
1 tomaatti
¼ tuorekurkkua
¼ punasipulia
Limettimehua
(Tuoretta korianteria)

Maukas kukkakaalipohja on mainio vaihtoehto tavalliselle pitsapohjalle. Kokeile herkullista kukkakaali-lohipitsaa!

Tee näin

  • Sekoita öljy ja mausteet, lisää viipaloitu sipuli ja liha. Anna maustua tunti.
  • Paista lihat nopeasti kuumassa pannussa, anna levätä 5 minuuttia, suikaloi.
  • Mausta kermaviili valkosipulilla, suolalla ja pippurilla.
  • Lämmitä rieskat. Levitä viipaloidut täytteet rieskoille.
  • Mausta limetillä ja korianterilla.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

KUNTO PLUS suosittelee