Kotitekoinen rullakebab

75 minuuttia

Näin teet rullakebabin, joka ei räjäytä kaloripankkia, mutta maistuu herkulliselta!

Ainakin 20 % vähemmän rasvaa!

Kotitekoinen rullakebab

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 2 naudanlihapihviä (tai 4 broilerinfileetä)
  • ½ tl jauhettua korianteria
  • ½ tl jauhettua fenkolia
  • ½ tl jauhettua juustokuminaa (jeeraa)
  • ¼ tl mustapippuria
  • ½ valkosipulin kynttä
  • Hyppysellinen chilihiutaleita
  • ½ tl paprikaa
  • 1 sipuli
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • ½ dl kermaviiliä
  • 2 rullattavaa täysjyvärieskaa (tunnbröd)
  • 1 tomaatti
  • ¼ tuorekurkkua
  • ¼ punasipulia
  • Limettimehua
  • (Tuoretta korianteria)

Tee näin

  • Sekoita öljy ja mausteet, lisää viipaloitu sipuli ja liha. Anna maustua tunti.

  • Paista lihat nopeasti kuumassa pannussa, anna levätä 5 minuuttia, suikaloi.

  • Mausta kermaviili valkosipulilla, suolalla ja pippurilla.

  • Lämmitä rieskat. Levitä viipaloidut täytteet rieskoille.

  • Mausta limetillä ja korianterilla.

Maukas kukkakaalipohja on mainio vaihtoehto tavalliselle pitsapohjalle. Kokeile herkullista kukkakaali-lohipitsaa!