Kevytkermainen possupata

45 minuuttia
508 kcal

Kevytversio klassisesta possupataruuasta valmistuu kalkkunapekonista ja kukkakaaliriisistä.

Kevytkermainen possupata

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

Kevytkermainen possupata (4 annosta):

  • 60 g kalkkuna- tai broileripekonia
  • oliiviöljyä
  • ½ sipuli
  • 150 g herkkusieniä
  • 1 tl paprikaa
  • merisuolaa
  • mustapippuria
  • ½ tlk tomaattimurskaa
  • 1 rkl tomaattipyrettä
  • 1 dl vettä
  • 1 dl kevytruokakermaa
  • 250 g porsaan sisäfilettä
  • 50 g broileripikkunakkeja
  • maissitärkkelystä
  • yrttisilppua
  • 250 g kukkakaaliriisiä

Valmistus

  • Silppua pekoni ja paista öljyllä sipaistussa padassa. Hienonna sipuli ja lohko herkkusienet joukkoon.
  • Lisää paprika, ½ tl suolaa, vähän pippuria, tomaattimurska ja -pyre, vesi ja ruokakerma. Anna kiehua hiljalleen.
  • Viipaloi sisäfile 1,5 cm paksuiksi viipaleiksi ja litistä viipaleet rystysillä. Ruskista pannulla öljytilkassa, lisää lihat pataan ja anna hautua 10 minuuttia.
  • Jos kastike on löysää, suurusta se pieneen vesitilkkaan sekoitetulla maissitärkkelyksellä. Lisää tärkkelysseosta ohuena nauhana vähitellen kastikkeen joukoon.
  • Viimeistele pata yrttisilpulla ja tarjoa lisäksi kukkakaaliriisiä.

LUE MYÖS: 4 herkullista kukkakaalipizzan reseptiä

VINKKI! Juuriselleriperunasose sopii hyvin padan lisäkkeeksi.


Hyvinvointia koko kesäksi KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Juostessa kuunneltava juoksuohjelma
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

Juuri nyt voit saada KUNTO PLUSsan kaikki palvelut käyttöösi koko kesäksi vain 8,95 eurolla!

TARJOUS: 3 kk 8,95 €


Newsletter background