Kesäkurpitsaspagettia ja tomaattikastiketta

15 minuuttia
133,5 kcal

Vihreä versio italialaisklassikosta.

Kesäkurpitsaspagettia ja tomaattikastiketta

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 hengelle

Kesäkurpitsaspagetti

  • 2 pientä/1 iso kesäkurpitsa

Tomaattikastike

  • 3 kypsää tomaattia
  • 1 dl aurinkokuivattuja tomaatteja (liota vedessä 2 tuntia)
  • ½ dl tuoretta oreganoa
  • 1 dl tuoretta basilikaa
  • ½ sitruunan kuori ja mehu
  • 2 taatelia
  • 2 valkosipulinkynttä
  • ½ sipulia
  • merisuolaa ja vastajauhettua mustapippuria

Valmistus

  • Pane kaikki kastikeainekset monitoimikoneeseen ja hurauta massa tasaiseksi.

  • Tee kesäkurpitsasta spiraalileikkurin ohuimmalla terällä tai muulla raastimella ohuita pastanauhoja.

  • Jaa kesäkurpitsapasta kahteen kulhoon ja kaada kastike päälle.