Kesäkurpitsaspagettia ja tomaattikastiketta

Vihreä versio italialaisklassikosta.

maanantai 21. syyskuuta 2015 teksti KUNTO PLUS

2 hengelle

Kesäkurpitsaspagetti

2 pientä/1 iso kesäkurpitsa

Tomaattikastike

3 kypsää tomaattia
1 dl aurinkokuivattuja tomaatteja (liota vedessä 2 tuntia)
½ dl tuoretta oreganoa
1 dl tuoretta basilikaa
½ sitruunan kuori ja mehu
2 taatelia
2 valkosipulinkynttä
½ sipulia
merisuolaa ja vastajauhettua mustapippuria


Vihannessorvin avulla valmistat helposti esimerkiksi kesäkurpitsaspagetin. Nyt saat vihannessorvin sekä 3 numeroa KUNTO PLUS -lehteä hintaan 14,90 €!

Valmistus

  • Pane kaikki kastikeainekset monitoimikoneeseen ja hurauta massa tasaiseksi.
  • Tee kesäkurpitsasta spiraalileikkurin ohuimmalla terällä tai muulla raastimella ohuita pastanauhoja.
  • Jaa kesäkurpitsapasta kahteen kulhoon ja kaada kastike päälle.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2018!

Ehkä sinua kiinnostaa...

KUNTO PLUS suosittelee