Kesäkurpitsaspagettia ja tomaattikastiketta

Vihreä versio italialaisklassikosta.

Kesäkurpitsaspagettia ja tomaattikastiketta

2 hengelle

TARVITTAVA AIKA

Aika yhteensä: 15 minuuttia

AINEKSET

Kesäkurpitsaspagetti

2 pientä/1 iso kesäkurpitsa

Tomaattikastike

3 kypsää tomaattia

1 dl aurinkokuivattuja tomaatteja (liota vedessä 2 tuntia)

½ dl tuoretta oreganoa

1 dl tuoretta basilikaa

½ sitruunan kuori ja mehu

2 taatelia

2 valkosipulinkynttä

½ sipulia

merisuolaa ja vastajauhettua mustapippuria

Valmistus

  • Pane kaikki kastikeainekset monitoimikoneeseen ja hurauta massa tasaiseksi.
  • Tee kesäkurpitsasta spiraalileikkurin ohuimmalla terällä tai muulla raastimella ohuita pastanauhoja.
  • Jaa kesäkurpitsapasta kahteen kulhoon ja kaada kastike päälle.

ravintosisältö/annos

Energiaa: 133,5 kcal

Proteiinia: 5 g

Rasvaa: 10 g

Hiilihydraattia: 27,5 g

Kuitua: 5,2 g

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Mikä hedelmä on suosikkisi?

KUNTO PLUS suosittelee