Kaaliwrapit hotilla lihatäytteellä

Suippokaaliwrap mausteisen naudanlihan, tuoreen pinaatin ja jalapenon kera.

maanantai 4. helmikuuta 2013 teksti KUNTOPLUS

Kaaliwrapit hotilla lihatäytteellä

4 annosta

TARVITTAVA AIKA

Valmisteluaika: 10 minuuttia

Valmistusaika: 20 minuuttia

Aika yhteensä: 30 minuuttia

AINEKSET

4 suurta suippokaalinlehteä

100 g tuoreita pinaatinlehtiä

150 g kevytranskankermaa

(säilykejalapenoja)

Lihakastike

500 g vähärasvaista paistijauhelihaa

1 rkl oliiviöljyä

1 iso sipuli

2 valkosipulin kynttä

1 purkillinen tomaattipyreetä

½ chilipaprikaa (tai enemmän)

2 tl oreganoa

½ tl juustokuminaa

  • Kuullota sipulit öljyssä, lisää jauheliha pannuun ja ruskista se. Lisää muut ainekset ja mausta kastike.
  • Ohenna kaalinlehtien ruoteja ja jaa kastike lehdille.
  • Lisää jalapeno ja pinaatti.
  • Kääräise kokoon, mausta ranskankermalla.

ravintosisältö/annos

Energiaa: 346 kcal

Proteiinia: 33 g

Rasvaa: 16,5 g

Hiilihydraattia: 18 g

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Kuinka usein teet ruokaa itse?

KUNTO PLUS suosittelee