Kaaliwrapit hotilla lihatäytteellä

Suippokaaliwrap mausteisen naudanlihan, tuoreen pinaatin ja jalapenon kera.

maanantai 4. helmikuuta 2013 teksti KUNTO PLUS

4 annosta
4 suurta suippokaalinlehteä
100 g tuoreita pinaatinlehtiä
150 g kevytranskankermaa
(säilykejalapenoja)


Lihakastike

500 g vähärasvaista paistijauhelihaa
1 rkl oliiviöljyä
1 iso sipuli
2 valkosipulin kynttä
1 purkillinen tomaattipyreetä
½ chilipaprikaa (tai enemmän)
2 tl oreganoa
½ tl juustokuminaa

  • Kuullota sipulit öljyssä, lisää jauheliha pannuun ja ruskista se. Lisää muut ainekset ja mausta kastike.
  • Ohenna kaalinlehtien ruoteja ja jaa kastike lehdille.
  • Lisää jalapeno ja pinaatti.
  • Kääräise kokoon, mausta ranskankermalla.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2018!

Ehkä sinua kiinnostaa...

KUNTO PLUS suosittelee