Jauhelihapihvi parsakaalin ja yrttikastikkeen kera

15 minuuttia
531 kcal

Jauhelihapihvi parsakaalin ja yrttikastikkeen kera valmistuu helposti puolessa tunnissa.

Jauhelihapihvi ja parsakaalia lautasella

Jauhelihapihvi parsakaalia ja yrttikastiketta

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 2 dl maustamatonta rahkaa tai skyriä
  • 2 rkl majoneesia tai 2 tl kylmäpuristettua rypsi-/neitsytoliiviöljyä
  • 2 rkl ruohosipulia, persiljaa ja tilliä
  • merisuolaa ja rouhittua mustapippuria
  • sitruunaa
  • valkosipulia
  • 250 g vähärasvaista naudanjauhelihaa
  • 1 rkl ekstra neitsytoliiviöljyä
  • 500 g broccolinia taitavallista parsakaalia
  • kylmäpuristettua rypsiöljyä

Jauhelihapihvin ja lisukkeiden valmistus

  • Hienonna yrtit.

  • Sekoita skyr tai rahka, majoneesi tai öljy ja yrtit kastikkeeksi.

  • Mausta kastike suolalla, pippurilla, sitruuna­mehulla ja valkosipulilla.

  • Tee jauhelihasta kaksi pihviä ja paista ne öljyssä kypsiksi.

  • Leikkaa tarvittaessa puumaisin osa parsakaalien varresta pois.

  • Huuhdo parsakaalit ja jaa paloittele halutessasi pienemmiksi kukinnoiksi.

  • Kiehauta vesi, jossa on ripaus suolaa ja tilkka rypsiöljyä.

  • Keitä parsakaaleja 1−2 minuuttia, valuta ja annostele tarjolle jauhelihapihvin sekä kastikkeen kanssa.


Hyvinvointia koko kesäksi KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Juostessa kuunneltava juoksuohjelma
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

Juuri nyt voit saada KUNTO PLUSsan kaikki palvelut käyttöösi koko kesäksi vain 8,95 eurolla!

TARJOUS: 3 kk 8,95 €


Newsletter background