Terveellisiä reseptejä Päivällinen Broileria,... Broileria, kasviksia ja Pico de gallo -tuoresalsaa 1 tuntia 406 kcal Jos olet meksikolaisen keittiön ystävä, ihastut taatusti myös tähän mausteisen maukkaseen kulhoruokaan. Teksti: Signe Moesby Leth 11. syyskuuta 2023 KULHON TÄYDELTÄ Meksikon makuja! Maukas broileri, raikkaat kasvikset ja sähäkkä salsa ovat lyömätön yhdistelmä. Broileria, kasviksia ja Pico de gallo -tuoresalsaa Ainekset Valmistus Tosiasiat Lisää suosikkeihin Poista suosikeista Pidä näyttö päällä Ainekset 2 annosta Broileria, kasviksia ja Pico de gallo -tuoresalsaa 1 broilerin rintafilettä ½ punainen paprika ½ kesäkurpitsa ½ dl ruskeaa riisiä ½ keräsalaattia ½ tlk mustia papuja 70 g maissia ½ avokado Marinadi 1 rkl oliiviöljyä ¼ limetin mehu ½ kynsi valkosipulinkynsi ½ tl juustokuminaa ¼ tl merisuolaa ¼ tl chiliä ¼ tl paprikaa Pico de gallo -salsakastike 125 g tomaatteja ¼ nippu korianteria ½ jalapeno ½ sipuli ½ limetin mehu Merisuolaa Mustapippuria Valmistus Murskaa valkosipuli ja sekoita marinadi. Kääntele broilerit puolessa marinadissa ja pane marinoitumaan jääkaappiin noin 30 minuutiksi. Suikaloi paprika ja viipaloi kesäkurpitsa toiseen puoleen marinadia. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan. Paista broileri kypsäksi ja ruskista paprikaa ja kesäkurpitsaa pannulla pari minuuttia niin, että ne saavat vähän väriä. Kuutioi tomaatit ja silppua korianteri chili ja sipuli. Sekoita ja lisää limettimehu, suolaa ja pippuria. Suikaloi salaatti neljään kulhoon. Ryhmittele päälle riisi, valutetut pavut, maissi, viipaloitu avokado, Pico de gallo -salsa, paistetut kasvikset ja viipaloitu broileri. BroileriPavut