Broileria, kasviksia ja Pico de gallo -tuoresalsaa

1 tuntia
406 kcal

Jos olet meksikolaisen keittiön ystävä, ihastut taatusti myös tähän mausteisen maukkaseen kulhoruokaan.

Broileria, kasviksia ja Pico de gallo -tuoresalsaa lautasella.

KULHON TÄYDELTÄ Meksikon makuja! Maukas broileri, raikkaat kasvikset ja sähäkkä salsa ovat lyömätön yhdistelmä.

Broileria, kasviksia ja Pico de gallo -tuoresalsaa

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

Broileria, kasviksia ja Pico de gallo -tuoresalsaa

  • 1 broilerin rintafilettä
  • ½ punainen paprika
  • ½ kesäkurpitsa
  • ½ dl ruskeaa riisiä
  • ½ keräsalaattia
  • ½ tlk mustia papuja
  • 70 g maissia
  • ½ avokado

Marinadi

  • 1 rkl oliiviöljyä
  • ¼ limetin mehu
  • ½ kynsi valkosipulinkynsi
  • ½ tl juustokuminaa
  • ¼ tl merisuolaa
  • ¼ tl chiliä
  • ¼ tl paprikaa

Pico de gallo -salsakastike

  • 125 g tomaatteja
  • ¼ nippu korianteria
  • ½ jalapeno
  • ½ sipuli
  • ½ limetin mehu
  • Merisuolaa
  • Mustapippuria

Valmistus

  • Murskaa valkosipuli ja sekoita marinadi. Kääntele broilerit puolessa marinadissa ja pane marinoitumaan jääkaappiin noin 30 minuutiksi.
  • Suikaloi paprika ja viipaloi kesäkurpitsa toiseen puoleen marinadia.
  • Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan.
  • Paista broileri kypsäksi ja ruskista paprikaa ja kesäkurpitsaa pannulla pari minuuttia niin, että ne saavat vähän väriä.
  • Kuutioi tomaatit ja silppua korianteri chili ja sipuli. Sekoita ja lisää limettimehu, suolaa ja pippuria.
  • Suikaloi salaatti neljään kulhoon. Ryhmittele päälle riisi, valutetut pavut, maissi, viipaloitu avokado, Pico de gallo -salsa, paistetut kasvikset ja viipaloitu broileri.