Parsakaali-kinkkumunakas airfryerissa

25 minuuttia
364 kcal

Uunimunakkaaseen tarvitaan vähemmän rasvaa. Ohjeemme airfryer-munakas valmistuu alle puolessa tunnissa.

Munakas

MUNAKAS – vähistä, hyvistä raaka-aineista.

© wichmann+bendtsen

Parsakaali-kinkkumunakas airfryerissa

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 4 munaa
  • 1 dl rasvatonta maitoa
  • ½ tl mustapippuria
  • Mustapippuria
  • 300 g parsakaalia
  • 150 g kinkkukuutioita

Valmistus

  • Vispaa muna, maito, suola ja pippuri yhteen. Irrota parsakaalin nuput ja paloittele varsi.
  • Levitä parsakaali ja kinkkukuutiot airfryeriin sopivaan vuokaan.
  • Kaada munamassa päälle ja kypsennä 170 asteessa 20 minuuttia.

VINKKI Ruohosipuli riittää munakkaan viimeistelyyn, mutta pinnalle voi myös ripotella juustoa ennen kypsentä- mistä.

VINKKI Käytä munakkaaseen mielikasviksiasi tai upota siihen tähteeksi jääneet, kypsät kasvikset.