Broileri-kampasimpukkakeitto

5 tuntia

Resepti Christian Bitzin ja Arne Astrupin kirjasta "Verdens bedste kur" (Maailman paras laihdutuskuuri).

Christian Bitzin ja Arne Astrupin painonhallintaoppaasta.

Broileri-kampasimpukkakeitto

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • ½ kokonainen broileri
  • 1 paloiteltua porkkanaa
  • ½ nippu persiljaa
  • ½ nippu korianteria
  • 1 kevätsipulia
  • ½ norilevy tai tuoreita yrttejä
  • 1 dl valkoviiniä
  • 2 kampasimpukkaa tai 12 katkarapua
  • ½ pieni pala kuorittua inkivääriä
  • hienonnettuna
  • ¼ chiliä hienonnettuna

Valmistus

  • Puhdista kasvikset. Paahda porkkanat ja yrtit suuressa kattilassa, lisää valkoviini sekä vettä niin, että kattila tulee melkein täyteen. Kuumenna kiehuvaksi ja kuori vaahto pinnalta pois.

  • Lisää broileri. Kiehauta ja kuori vaahto uudelleen pois. Keitä miedolla lämmöllä 3–4 tuntia.

  • Siivilöi keitto ja keitä lientä kokoon noin puoleen.

  • Pane annoskulhoihin tarjolle noin 100 g suikaloitua broileria, hienonnettua inkivääriä, kaksi viipaletta raakaa, ehdottoman tuoretta kampasimpukkaa, vähän kevätsipulia, vähän tuoretta korianteria sekä hieman chiliä ja levää. Kaada kuuma liemi päälle ja tarjoa heti.


Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background