Broileri-kampasimpukkakeitto

5 tuntia

Resepti Christian Bitzin ja Arne Astrupin kirjasta "Verdens bedste kur" (Maailman paras laihdutuskuuri).

Christian Bitzin ja Arne Astrupin painonhallintaoppaasta.

Broileri-kampasimpukkakeitto

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • ½ kokonainen broileri
  • 1 paloiteltua porkkanaa
  • ½ nippu persiljaa
  • ½ nippu korianteria
  • 1 kevätsipulia
  • ½ norilevy tai tuoreita yrttejä
  • 1 dl valkoviiniä
  • 2 kampasimpukkaa tai 12 katkarapua
  • ½ pieni pala kuorittua inkivääriä
  • hienonnettuna
  • ¼ chiliä hienonnettuna

Valmistus

  • Puhdista kasvikset. Paahda porkkanat ja yrtit suuressa kattilassa, lisää valkoviini sekä vettä niin, että kattila tulee melkein täyteen. Kuumenna kiehuvaksi ja kuori vaahto pinnalta pois.

  • Lisää broileri. Kiehauta ja kuori vaahto uudelleen pois. Keitä miedolla lämmöllä 3–4 tuntia.

  • Siivilöi keitto ja keitä lientä kokoon noin puoleen.

  • Pane annoskulhoihin tarjolle noin 100 g suikaloitua broileria, hienonnettua inkivääriä, kaksi viipaletta raakaa, ehdottoman tuoretta kampasimpukkaa, vähän kevätsipulia, vähän tuoretta korianteria sekä hieman chiliä ja levää. Kaada kuuma liemi päälle ja tarjoa heti.


No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background