Täysjyväjauhoilla leivitetty kalafilee ja punajuurisalaatti

25 minuuttia

Resepti Christian Bitzin ja Arne Astrupin kirjasta "Verdens bedste kur" (Maailman paras laihdutuskuuri).

Christian Bitzin ja Arne Astrupin painonhallintaoppaasta.

Täysjyväjauhoilla leivitetty kalafilee ja punajuurisalaatti

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 4 punakampelafileetä
  • 1 dl graham- tai ruisjauhoja
  • ½ dl hienonnettua persiljaa

Punajuurisalaatti

  • 200 g kuorittuja punajuuria ohuina
  • viipaleina
  • ½ sitruunan mehu ja raastettu kuori
  • 1 rkl piparjuuriraastetta
  • ¼ dl saksanpähkinäöljyä
  • 1 rkl akaasiahunajaa

Skyrkastike

  • 1 dl skyriä ja ripaus suolaa
  • 1 valkosipulinkynttä hienonnettuna
  • ¼ dl hienonnettua persiljaa

Valmistus

  • Leivitä kalafileet jauhoissa, joihin on sekoitettu hienonnettua persiljaa. Levitä fileet leivinpaperin päälle pellille. Mausta suolalla ja valuta päälle vähän oliiviöljyä.

  • Paista fileitä 160-asteisessa kiertoilmauunissa noin 20 min, kunnes ruodot irtoavat hyvin.

  • Sekoita skyrkastikkeen aineet keskenään.

  • Mausta kastike suolalla ja pippurilla. Leikkaa punajuuret ohuenohuiksi viipaleiksi. Kaada kastike päälle ja tarjoa heti.

Vinkki: Voit tarjota kalan lisäkkeenä punajuurisalaatin sijaan uunissa paistettuja juureksia.


Hyvinvointia koko kesäksi KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Juostessa kuunneltava juoksuohjelma
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

Juuri nyt voit saada KUNTO PLUSsan kaikki palvelut käyttöösi koko kesäksi vain 8,95 eurolla!

TARJOUS: 3 kk 8,95 €


Newsletter background