Hedelmätehojuoma

8 tuntia

Resepti Christian Bitzin ja Arne Astrupin painonhallintaoppaasta.

Ohje Christian Bitzin ja Arne Astrupin painonhallintaoppaasta.

Hedelmätehojuoma

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 hengelle

  • 1 appelsiinia
  • 1 omenaa
  • 6 kivetöntä, viinirypälettä halkaistuna
  • 1 kiivinpuolikasta
  • ½ mango
  • ½ banaani
  • ½ kourallinen marjoja
  • 1 passiohedelmän sisusta
  • 2½ dl appelsiinimehua
  • 2 dl piimää
  • tuoretta mintunlehteä

Valmistus

  • Kuori ja paloittele banaania lukuun ottamatta kaikki hedelmät edellisenä iltana.
  • Pane hedelmänpalat ja marjat kulhoon ja peitä kulho kelmulla. Näin hedelmistä ja marjoista tulee maukkaampia.
  • Kaada seuraavana aamuna mehu joukkoon ja lisää kuorittu ja paloiteltu banaani.
  • Soseuta aineet ja lisää jokaiseen annokseen 1 dl piimää. Koristele mintulla.
  • Nauti aamiaiseksi lisäksi esimerkiksi löysäksi keitetty muna.