Terveellisiä reseptejä Hedelmäteh... Hedelmätehojuoma 8 tuntia Resepti Christian Bitzin ja Arne Astrupin painonhallintaoppaasta. Teksti: KUNTOPLUS 17. lokakuuta 2012 Ohje Christian Bitzin ja Arne Astrupin painonhallintaoppaasta. Hedelmätehojuoma Ainekset Valmistus Tosiasiat Lisää suosikkeihin Poista suosikeista Pidä näyttö päällä Ainekset 2 hengelle 1 appelsiinia 1 omenaa 6 kivetöntä, viinirypälettä halkaistuna 1 kiivinpuolikasta ½ mango ½ banaani ½ kourallista marjoja 1 passiohedelmän sisusta 2½ dl appelsiinimehua 2 dl piimää 2½ tuoretta mintunlehteä Valmistus Kuori ja paloittele banaania lukuun ottamatta kaikki hedelmät edellisenä iltana. Pane hedelmänpalat ja marjat kulhoon ja peitä kulho kelmulla. Näin hedelmistä ja marjoista tulee maukkaampia. Kaada seuraavana aamuna mehu joukkoon ja lisää kuorittu ja paloiteltu banaani. Soseuta aineet ja lisää jokaiseen annokseen 1 dl piimää. Koristele mintulla. Nauti aamiaiseksi lisäksi esimerkiksi löysäksi keitetty muna.