Tonnikalatahnalla täytetyt munakasrullat

25 minuuttia
412 kcal

Wrapit ovat mainiota lounas- ja välipalasyötävää. Tässä versiossa herkullinen tonnikalatäyte kääräistään munakkaan sisään, joten se sopii erinomaisesti evääksi myös hiilareita karttavalle.

Munakasrullia ja värikkäitä kasviksia marmoripöydällä

KAIPAATKO VAIHTELUA VÄLIPALOIHIN? Kokeile munakasrullaa, jossa ohuenohuen munakkaan sisään kääräistään herkullinen täyte wrappien tapaan.

© wichmann+bendtsen

Tonnikalatahnalla täytetyt munakasrullat

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

Tonnikalatahna

  • 11 dl kreikkalaista kevytjogurttia
  • 2 tl ketsuppia
  • 1 tl dijoninsinappia
  • ½ tl merisuolaa
  • ripaus mustapippuria
  • ¼ punaista paprikaa
  • ½ punasipulia
  • 2 rkl tilliä
  • 1 rasia tonnikalapaloja vedessä

Munaletut

  • 4 munaa
  • merisuolaa
  • mustapippuria
  • 1 tl rapsiöljyä paistamiseen

Täytteeksi

  • 4 sydänsalaatin lehteä
  • ¼ punaista paprikaa
  • puolikas suippokaalia
  • tuoretta tilliä

Lisäksi

  • 1 paprika
  • 10 kirsikkatomaattia
  • 1 kurkku

Tonnikalatahnalla täytettyjen munakasrullien valmistus

  • Sekoita jogurtti, ketsuppi sinappi, suola ja mustapippuri.

  • Kuutioi paprika, silppua sipuli, hienonna purjo ja lisää jogurttiin.

  • Valuta tonnikala ja painele vielä haarukalla loppu vesi pois, ettei tahnasta ei tule vetistä. Kääntele tonnikala jogurttiin.

  • Riko kaksi munaa kulhoon, lisää ripaus suolaa ja pippuria ja riko rakenne haarukalla.

  • Lämmitä öljy, kaada munamassa pannulle, paista pohja kauniin ruskeaksi, käännä ja paista toinen puoli. Tee toinen lettu samalla tavalla.

  • Suikaloi paprika, silppua kaali ja hienonna tilli.

  • Jaa sydänsalaatti ja tonnikalatahna munaletuille. Lisää paprika, suippokaali ja tilli. Kääri rullalle ja pyöräytä rullat leivinpa periin. Leikkaa rullat kahtia.

  • Tarjoa rullat napostelukasvisten kanssa.

VINKKI! Tonnikalatahnaan voi lisätä kurkkusalaattia lisämakua antamaan.