Lohitartar kahden sipulin ja inkiväärikastikkeen kera

Raikas ja ruodoton kala-ateria lounaalle tai juhlavaksi alkuruoaksi.

maanantai 16. syyskuuta 2013 teksti KUNTO PLUS

2 annosta
em
200 g lohta (ilman ruotoja)
merisuolaa, mustapippuria myllystä
3 limettiä
¼ kurkkua
1 pieni punasipuli
2 kevätsipulia
pieni nippu tilliä
1 dl kermaviiliä
1 tl raastettua inkiväärinjuurta
Lisäksi: 2 paahdettua viipaletta ruisleipää
/em

ulliSilppua lohi pieniksi kuutioiksi kulhoon./li
li Lisää yhden limetin mehu ja ripaus suolaa./li
li Halkaise kurkku pitkittäin, raaputa siemenet pois. Silppua kurkku, tilli ja sipulit./li
li Kääntele silppu lohen joukkoon ja mausta mustapippurilla ja limetillä./li
liSekoita kermaviilin joukkoon yhden limetin mehu ja raastettua inkivääriä, mausta suolalla ja pippurilla./li
li Asettele tartar tarjolle inkiväärikastikkeen, limettilohkojen ja leipäkolmioiden kera./li
ul

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

KUNTO PLUS suosittelee