Lohitartar kahden sipulin ja inkiväärikastikkeen kera

Raikas ja ruodoton kala-ateria lounaalle tai juhlavaksi alkuruoaksi.

maanantai 16. syyskuuta 2013 teksti KUNTOPLUS

Lohitartar kahden sipulin ja inkiväärikastikkeen kera

2 annosta

TARVITTAVA AIKA

Aika yhteensä: 20 minuuttia

AINEKSET

200 g lohta (ilman ruotoja)

merisuolaa, mustapippuria myllystä

3 limettiä

¼ kurkkua

1 pieni punasipuli

2 kevätsipulia

pieni nippu tilliä

1 dl kermaviiliä

1 tl raastettua inkiväärinjuurta

Lisäksi

2 paahdettua viipaletta ruisleipää

  • Silppua lohi pieniksi kuutioiksi kulhoon.
  • Lisää yhden limetin mehu ja ripaus suolaa.
  • Halkaise kurkku pitkittäin, raaputa siemenet pois. Silppua kurkku, tilli ja sipulit.
  • Kääntele silppu lohen joukkoon ja mausta mustapippurilla ja limetillä.
  • Sekoita kermaviilin joukkoon yhden limetin mehu ja raastettua inkivääriä, mausta suolalla ja pippurilla.
  • Asettele tartar tarjolle inkiväärikastikkeen, limettilohkojen ja leipäkolmioiden kera.

ravintosisältö/annos

Energiaa: 336 kcal

Proteiinia: 28,4 g

Rasvaa: 11 g

Hiilihydraattia: 33,4 g

Kuitua: 5,2 g

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Mikä hedelmä on suosikkisi?

KUNTO PLUS suosittelee