Lohitartar kahden sipulin ja inkiväärikastikkeen kera
2 annosta
TARVITTAVA AIKA
Aika yhteensä: 20 minuuttia
AINEKSET
200 g lohta (ilman ruotoja)
merisuolaa, mustapippuria myllystä
3 limettiä
¼ kurkkua
1 pieni punasipuli
2 kevätsipulia
pieni nippu tilliä
1 dl kermaviiliä
1 tl raastettua inkiväärinjuurta
Lisäksi
2 paahdettua viipaletta ruisleipää
- Silppua lohi pieniksi kuutioiksi kulhoon.
- Lisää yhden limetin mehu ja ripaus suolaa.
- Halkaise kurkku pitkittäin, raaputa siemenet pois. Silppua kurkku, tilli ja sipulit.
- Kääntele silppu lohen joukkoon ja mausta mustapippurilla ja limetillä.
- Sekoita kermaviilin joukkoon yhden limetin mehu ja raastettua inkivääriä, mausta suolalla ja pippurilla.
- Asettele tartar tarjolle inkiväärikastikkeen, limettilohkojen ja leipäkolmioiden kera.
ravintosisältö/annos
Energiaa: 336 kcal
Proteiinia: 28,4 g
Rasvaa: 11 g
Hiilihydraattia: 33,4 g
Kuitua: 5,2 g