Terveellisiä reseptejä Lounas Lohitartar... Lohitartar kahden sipulin ja inkiväärikastikkeen kera 20 minuuttia 336 kcal Raikas ja ruodoton kala-ateria lounaalle tai juhlavaksi alkuruoaksi. Teksti: KUNTOPLUS 15. syyskuuta 2013 Lohitartar kahden sipulin ja inkiväärikastikkeen kera Ainekset Valmistus Tosiasiat Lisää suosikkeihin Poista suosikeista Pidä näyttö päällä Ainekset 2 annosta 200 g lohta (ilman ruotoja) merisuolaa, mustapippuria myllystä 3 limettiä ¼ kurkkua 1 pieni punasipuli 2 kevätsipulia pieni nippu tilliä 1 dl kermaviiliä 1 tl raastettua inkiväärinjuurta Lisäksi 2 paahdettua viipaletta ruisleipää Valmistus Silppua lohi pieniksi kuutioiksi kulhoon. Lisää yhden limetin mehu ja ripaus suolaa. Halkaise kurkku pitkittäin, raaputa siemenet pois. Silppua kurkku, tilli ja sipulit. Kääntele silppu lohen joukkoon ja mausta mustapippurilla ja limetillä. Sekoita kermaviilin joukkoon yhden limetin mehu ja raastettua inkivääriä, mausta suolalla ja pippurilla. Asettele tartar tarjolle inkiväärikastikkeen, limettilohkojen ja leipäkolmioiden kera. SipuliLohiKalaInkivääri