Lohitartar kahden sipulin ja inkiväärikastikkeen kera

20 minuuttia
336 kcal

Raikas ja ruodoton kala-ateria lounaalle tai juhlavaksi alkuruoaksi.

Lohitartar kahden sipulin ja inkiväärikastikkeen kera

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 200 g lohta (ilman ruotoja)
  • merisuolaa, mustapippuria myllystä
  • 3 limettiä
  • ¼ kurkkua
  • 1 pieni punasipuli
  • 2 kevätsipulia
  • pieni nippu tilliä
  • 1 dl kermaviiliä
  • 1 tl raastettua inkiväärinjuurta

Lisäksi

  • 2 paahdettua viipaletta ruisleipää

Valmistus

  • Silppua lohi pieniksi kuutioiksi kulhoon.

  • Lisää yhden limetin mehu ja ripaus suolaa.

  • Halkaise kurkku pitkittäin, raaputa siemenet pois. Silppua kurkku, tilli ja sipulit.

  • Kääntele silppu lohen joukkoon ja mausta mustapippurilla ja limetillä.

  • Sekoita kermaviilin joukkoon yhden limetin mehu ja raastettua inkivääriä, mausta suolalla ja pippurilla.

  • Asettele tartar tarjolle inkiväärikastikkeen, limettilohkojen ja leipäkolmioiden kera.


Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background