Lohitartar kahden sipulin ja inkiväärikastikkeen kera

20 minuuttia
336 kcal

Raikas ja ruodoton kala-ateria lounaalle tai juhlavaksi alkuruoaksi.

Lohitartar kahden sipulin ja inkiväärikastikkeen kera

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 200 g lohta (ilman ruotoja)
  • merisuolaa, mustapippuria myllystä
  • 3 limettiä
  • ¼ kurkkua
  • 1 pieni punasipuli
  • 2 kevätsipulia
  • pieni nippu tilliä
  • 1 dl kermaviiliä
  • 1 tl raastettua inkiväärinjuurta

Lisäksi

  • 2 paahdettua viipaletta ruisleipää

Valmistus

  • Silppua lohi pieniksi kuutioiksi kulhoon.

  • Lisää yhden limetin mehu ja ripaus suolaa.

  • Halkaise kurkku pitkittäin, raaputa siemenet pois. Silppua kurkku, tilli ja sipulit.

  • Kääntele silppu lohen joukkoon ja mausta mustapippurilla ja limetillä.

  • Sekoita kermaviilin joukkoon yhden limetin mehu ja raastettua inkivääriä, mausta suolalla ja pippurilla.

  • Asettele tartar tarjolle inkiväärikastikkeen, limettilohkojen ja leipäkolmioiden kera.


No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background