Pinaatti-kalkkunapekoni-munakasmuffinit

35 minuuttia
110 kcal

Kokeile lounaaksi pinaatti-kalkkunapekoni-munakasmuffineita – mainoita myös eväänä.

Pinaatti-kalkkunapekoni-annosmunakkaat

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosmunakasta

  • ¼ pieni sipuli
  • ¼ punaista paprikaa
  • ¼ kourallinen lehtipinaattia
  • 16 g kalkkunapekonia
  • ¼ rkl oliiviöljyä
  • 2 munaa
  • merisuolaa
  • mustapippuria
  • ½ rkl ruohosipulia

Valmistus

  • Hienonna sipuli ja paprika, revi pinaatti ja suikaloi pekoni.
  • Kuullota kasvikset ja pekoni pannulla oliiviöljyssä. Jos pekonissa on näkyvää rasvaa, pane suikaleet kylmälle pannulle ja pannu keskilämmölle, niin pekonin rasva sulaa ja siinä voi kuullottaa kasvikset lisäämättä muuta rasvaa.
  • Vispaa munien rakenne rikki kulhossa, lisää kasvis-pekonisekoitus ja mausta suolalla ja pippurilla.
  • Jaa munakasmassa kahdeksaan muffinivuokaan ja kypsennä 175 asteessa noin 20 minuuttia.
  • Ripottele päälle ruohosipulisilppua ennen tarjoilua.

VINKKI! Pinaatin ja pekonin voi korvata esimerkiksi kinkulla ja parsakaalilla tai melkein millä tahansa mieleisellä.