Kinkku-juustotäytteiset porkkanavohvelit

45 minuuttia
325 kcal

Kinkku-juustotäytteiset porkkanavohvelit on herkullinen lounaseväs tai välipala.

Kinkku-juustotäytteiset porkkanavohvelit eväspaperin päällä

PORKKANAVOHVELIT kinkku-juustotäytteellä

© wichmann+bendtsen

Kinkku-juustotäytteiset porkkanavohvelit

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

Vohvelit

  • 1⅓ porkkanaa
  • 2 munaa
  • 1 dl maitoa
  • 66 g kaurahiutaleita
  • ⅓ tl merisuolaa
  • rapsiöljyä paistamiseen

Täyte

  • 4 Viipale kinkkua
  • 2 tl dijoninsinappia
  • ½ punasipuli
  • mustapippuria
  • 2 Viipale viipaletta kevytjuustoa
  • 2 kourallinen rucolaa

Valmistus

  • Raasta porkkanat, sekoita raasteeseen munat, maito, kaurahiutaleet ja suola. Anna taikinan turvota 30 minuuttia.
  • Kuumenna vohvelirauta, sipaise öljyllä ja kaada noin 3 rkl taikinaa raudalle. Kypsennä noin 6 minuuttia. Jatka, kunnes kaikki taikina on paistettu.
  • Jaa kinkku puolelle vohveleista, lisää dijoninsinappi, sipulirenkaat ja ripaus pippuria, sitten juusto ja rucola. Pane toinen vohveli päälle.
  • Voit halutessasi lämmittää eväsvohvelit voileipägrillissä tai uunissa. Puolita ja tarjoile.

VINKKI! Vohvelit voi lämmittää mikrossa tai leivänpaahtimessa ennen täyttämistä. Täytettynä ne maistuvat kylminäkin.