Ruisleipää lisukkeineen
© Wichmann+Bendtsen

Avokadososetta ja katkarapuja ruisleivällä

Ruisleivän tuunaaminen avokadolla, katkaravuilla ja tomaattiskyrillä vie vain 10 minuuttia.

torstai 28. huhtikuuta 2016 teksti A. Larsen

Avokadososetta ja katkarapuja ruisleivällä

1 annos

TARVITTAVA AIKA

Aika yhteensä: 10 minuuttia

AINEKSET

1 viipale ruisleipää, n. 50 g

1 avokado

100 g katkarapuja

merisuolaa ja mustapippuria

1 nippu ruohosipulia

Kastike

0,5 dl maustamatonta skyriä

1 tl majoneesia

1 tl tomaattipyreetä tai ketsuppia

½ tl worcesterkastiketta

1 luomusitruuna

tabascoa

merisuolaa ja mustapippuria

Avokadososeen, katkarapujen ja tomaattiskyrin valmistus

  • Sekoita tomaattipyree ja worcesterkastikeskyrin ja majoneesinjoukkoon.
  • Mausta kastikeraastetulla sitruunankuorella,sitruunamehulla, tabascolla,suolalla ja pippurilla.
  • Paahdaleipäviipale.
  • Soseuta avokado jalisää soseeseen tilkka sitruunamehuasekä ripaus suolaa.
  • Levitäavokadosose leivälle ja sen päällekatkaravut, hienonnettu ruohosipuli, tomaattiskyr sekä sitruunanlohko.

Yhden annoksen ravintosisältö:

Energiaa: 444 kcal

Proteiinia: 28 g

Rasvaa: 20,9 g

Hiilihydraattia: 42,1 g

Kuitua: 11 g

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Mikä hedelmä on suosikkisi?

KUNTO PLUS suosittelee