Terveellisiä reseptejä Letut ja lettutaikina Mantelilet... Manteliletut ja vadelmavaahto 15 minuuttia 404 kcal Ketoletut, jotka maistuvat taivaalliselta! Teksti: Maria Christensen 13. tammikuuta 2022 KETORUOKAVALIOON SOPIVAT MANTELILETUT – aamuun, päivään ja iltaan. Sokeritonta, gluteenitonta ja vähähiilihydraattista. © wichmann+bendtsen Manteliletut ja vadelmavaahtoa Ainekset Valmistus Tosiasiat Lisää suosikkeihin Poista suosikeista Pidä näyttö päällä Ainekset 2 annosta/ 8 lettua 2 munaa ⅓ dl raejuustoa 30 g mantelijauhoa ½ rkl psylliumjauhetta 1 rkl erytriolia (Sukrinia), kaloritonta ja hiilihydraatitonta luontaista makeuttajaa ½ hyppysellinen merisuolaa ½ tl leivinjauhetta ½ tl vaniljaa voita paistamiseen Vadelmavaahto ½ dl kuohukermaa 1 rkl erytriolia (Sukrinia) 5 vadelmaa tuoreita marjoja, esimerkiksi vadelmia ja mustikoita Valmistus Erota valkuaiset ja keltuaiset. Sekoita keltuaiset, raejuusto, mantelijauho, psyllium, makeuttaja, ripaus suolaa, leivinjauhe ja vanilja. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja kääntele nuolijalla varovasti taikinaan. Käytä noin 2 rkl taikinaa yhteen pannariin ja paista pikkupannarit voissa. Vaahdota kerma ja makeuttaja. Survo vadelmat ja sekoita kermaan. Koristele vadelmavaahtopannarit tuoreilla marjoill VINKKI! Pidä ensimmäiset letut lämpimänä 150 asteisessa uunissa sen aikaa kun paistat loput. VadelmaGluteenitonLow carb