Manteliletut ja vadelmavaahto

15 minuuttia
404 kcal

Ketoletut, jotka maistuvat taivaalliselta!

Manteliletut ja vadelmavaahto

KETORUOKAVALIOON SOPIVAT MANTELILETUT – aamuun, päivään ja iltaan. Sokeritonta, gluteenitonta ja vähähiilihydraattista.

© wichmann+bendtsen

Manteliletut ja vadelmavaahtoa

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta/ 8 lettua

  • 2 munaa
  • dl raejuustoa
  • 30 g mantelijauhoa
  • ½ rkl psylliumjauhetta
  • 1 rkl erytriolia (Sukrinia), kaloritonta ja hiilihydraatitonta luontaista makeuttajaa
  • ½ hyppysellinen merisuolaa
  • ½ tl leivinjauhetta
  • ½ tl vaniljaa
  • voita paistamiseen

Vadelmavaahto

  • ½ dl kuohukermaa
  • 1 rkl erytriolia (Sukrinia)
  • 5 vadelmaa
  • tuoreita marjoja, esimerkiksi vadelmia ja mustikoita

Valmistus

  • Erota valkuaiset ja keltuaiset.
  • Sekoita keltuaiset, raejuusto, mantelijauho, psyllium, makeuttaja, ripaus suolaa, leivinjauhe ja vanilja.
  • Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja kääntele nuolijalla varovasti taikinaan.
  • Käytä noin 2 rkl taikinaa yhteen pannariin ja paista pikkupannarit voissa.
  • Vaahdota kerma ja makeuttaja.
  • Survo vadelmat ja sekoita kermaan.
  • Koristele vadelmavaahtopannarit tuoreilla marjoill

VINKKI! Pidä ensimmäiset letut lämpimänä 150 asteisessa uunissa sen aikaa kun paistat loput.


No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background