Manteliletut ja vadelmavaahto

15 minuuttia
404 kcal

Ketoletut, jotka maistuvat taivaalliselta!

Manteliletut ja vadelmavaahto

KETORUOKAVALIOON SOPIVAT MANTELILETUT – aamuun, päivään ja iltaan. Sokeritonta, gluteenitonta ja vähähiilihydraattista.

© wichmann+bendtsen

Manteliletut ja vadelmavaahtoa

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta/ 8 lettua

  • 2 munaa
  • ⅓ dl raejuustoa
  • 30 g mantelijauhoa
  • ½ rkl psylliumjauhetta
  • 1 rkl erytriolia (Sukrinia), kaloritonta ja hiilihydraatitonta luontaista makeuttajaa
  • ½ hyppysellinen merisuolaa
  • ½ tl leivinjauhetta
  • ½ tl vaniljaa
  • voita paistamiseen

Vadelmavaahto

  • ½ dl kuohukermaa
  • 1 rkl erytriolia (Sukrinia)
  • 5 vadelmaa
  • tuoreita marjoja, esimerkiksi vadelmia ja mustikoita

Valmistus

  • Erota valkuaiset ja keltuaiset.
  • Sekoita keltuaiset, raejuusto, mantelijauho, psyllium, makeuttaja, ripaus suolaa, leivinjauhe ja vanilja.
  • Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja kääntele nuolijalla varovasti taikinaan.
  • Käytä noin 2 rkl taikinaa yhteen pannariin ja paista pikkupannarit voissa.
  • Vaahdota kerma ja makeuttaja.
  • Survo vadelmat ja sekoita kermaan.
  • Koristele vadelmavaahtopannarit tuoreilla marjoill

VINKKI! Pidä ensimmäiset letut lämpimänä 150 asteisessa uunissa sen aikaa kun paistat loput.


Newsletter background