Manteliletut ja vadelmavaahto

15 minuuttia
404 kcal

Ketoletut, jotka maistuvat taivaalliselta!

Manteliletut ja vadelmavaahto

KETORUOKAVALIOON SOPIVAT MANTELILETUT – aamuun, päivään ja iltaan. Sokeritonta, gluteenitonta ja vähähiilihydraattista.

© wichmann+bendtsen

Manteliletut ja vadelmavaahtoa

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta/ 8 lettua

  • 2 munaa
  • ⅓ dl raejuustoa
  • 30 g mantelijauhoa
  • ½ rkl psylliumjauhetta
  • 1 rkl erytriolia (Sukrinia), kaloritonta ja hiilihydraatitonta luontaista makeuttajaa
  • ½ hyppysellinen merisuolaa
  • ½ tl leivinjauhetta
  • ½ tl vaniljaa
  • voita paistamiseen

Vadelmavaahto

  • ½ dl kuohukermaa
  • 1 rkl erytriolia (Sukrinia)
  • 5 vadelmaa
  • tuoreita marjoja, esimerkiksi vadelmia ja mustikoita

Valmistus

  • Erota valkuaiset ja keltuaiset.
  • Sekoita keltuaiset, raejuusto, mantelijauho, psyllium, makeuttaja, ripaus suolaa, leivinjauhe ja vanilja.
  • Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja kääntele nuolijalla varovasti taikinaan.
  • Käytä noin 2 rkl taikinaa yhteen pannariin ja paista pikkupannarit voissa.
  • Vaahdota kerma ja makeuttaja.
  • Survo vadelmat ja sekoita kermaan.
  • Koristele vadelmavaahtopannarit tuoreilla marjoill

VINKKI! Pidä ensimmäiset letut lämpimänä 150 asteisessa uunissa sen aikaa kun paistat loput.


Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background