Lisukkeeksi Uuniomenoita punasipulin ja kanelitangon kera

maanantai 13. joulukuuta 2010 teksti KUNTO PLUS

4 annosta

4 pienehköä omenaa
1 suuri (omenoiden kokoinen) punasipuli
4 pitkää (omenoita korkeampaa) kanelitankoa/em

Valmistus

  • Poista omenoista kanta ja siemenkota ja halkaise omenat korkeussuunnassa. 
  • Leikkaa sipulista noin 0,5 cm leveitä viipaleita, joista saat 4 suurta rengasta. 
  • Pane omenanpuolikkaiden väliin sipulirengas, ja kiinnitä puolikkaat kanelitangoilla yhteen. 
  • Paista 200-asteisessa uunissa noin 20 min. 
  • Voit vielä voidella omenoita niistä paistaessa tihkuneella nesteellä ennen tarjoamista.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2019!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Haluaisitko eroon kuukautisista?


KUNTO PLUS suosittelee