Lisukkeeksi Uuniomenoita punasipulin ja kanelitangon kera

30 minuuttia

Uuniomenoita punasipulin ja kanelitangon kera

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 2 pienehköä omenaa
  • ½ suuri (omenoiden kokoinen) punasipuli
  • 2 pitkää (omenoita korkeampaa) kanelitankoa/em

Valmistus

  • Poista omenoista kanta ja siemenkota ja halkaise omenat korkeussuunnassa.
  • Leikkaa sipulista noin 0,5 cm leveitä viipaleita, joista saat 4 suurta rengasta.
  • Pane omenanpuolikkaiden väliin sipulirengas, ja kiinnitä puolikkaat kanelitangoilla yhteen.
  • Paista 200-asteisessa uunissa noin 20 min.
  • Voit vielä voidella omenoita niistä paistaessa tihkuneella nesteellä ennen tarjoamista.