Terveellisiä reseptejä Jälkiruoka Lisukkeeks... Lisukkeeksi Uuniomenoita punasipulin ja kanelitangon kera 30 minuuttia Teksti: KUNTOPLUS 12. joulukuuta 2010 Uuniomenoita punasipulin ja kanelitangon kera Ainekset Valmistus Tosiasiat Lisää suosikkeihin Poista suosikeista Pidä näyttö päällä Ainekset 2 annosta 2 pienehköä omenaa ½ suuri (omenoiden kokoinen) punasipuli 2 pitkää (omenoita korkeampaa) kanelitankoa/em Valmistus Poista omenoista kanta ja siemenkota ja halkaise omenat korkeussuunnassa. Leikkaa sipulista noin 0,5 cm leveitä viipaleita, joista saat 4 suurta rengasta. Pane omenanpuolikkaiden väliin sipulirengas, ja kiinnitä puolikkaat kanelitangoilla yhteen. Paista 200-asteisessa uunissa noin 20 min. Voit vielä voidella omenoita niistä paistaessa tihkuneella nesteellä ennen tarjoamista. SipuliOmenaJouluruuat