Lisukkeeksi Uuniomenoita punasipulin ja kanelitangon kera

maanantai 13. joulukuuta 2010 teksti I. FORM-redaktionen

4 annosta

4 pienehköä omenaa
1 suuri (omenoiden kokoinen) punasipuli
4 pitkää (omenoita korkeampaa) kanelitankoa/em

Valmistus

  • Poista omenoista kanta ja siemenkota ja halkaise omenat korkeussuunnassa. 
  • Leikkaa sipulista noin 0,5 cm leveitä viipaleita, joista saat 4 suurta rengasta. 
  • Pane omenanpuolikkaiden väliin sipulirengas, ja kiinnitä puolikkaat kanelitangoilla yhteen. 
  • Paista 200-asteisessa uunissa noin 20 min. 
  • Voit vielä voidella omenoita niistä paistaessa tihkuneella nesteellä ennen tarjoamista.

Miten tuttu juttu on kaneli? Tarkista täältä. 

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Mitä terveysneuvoa sinun on vaikeinta noudattaa?


KUNTO PLUS suosittelee