Mango-marenkimunat

1 tuntia
180 kcal

Jos tykkäät marengista, kokeile huippuhelppoja "paistettuja munia" mangokeltuaisella. Kun paistat marrngit valmiiksi etukäteen, jälkiruoka valmistuu muutamassa minuutissa.

Marenkimunat mangosilmällä

SAISIKO OLLA PAISTETTU MUNA? Makeat marenkimunat mangosilmällä, ei huono!

© wichmann+bendtsen

Mango-marenkimunat

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 1 munanvalkuaista
  • ¾ dl sokeria
  • ½ mango
  • ½ sitruunan mehu
  • (punaisia) kirpeitä yrttejä

Valmistus

  • Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi, ja lisää sokeri sekaan vähän kerrallaan.
  • Muotoile neljä pyöreää marenkia. Paina marenkeihin lusikalla keskelle kuoppa, johon myöhemmin tulee mangosose. Paista 45 min 125-asteisessa uunissa.
  • Jäähdytä ritilän päällä.
  • Soseuta mango ja mausta sose sitruunamehulla. Maku saa olla hiukan kirpeä, jotta se sopii yhteen marengin makeuden kanssa.
  • Annostele sose marenkien keskelle ja koristele annokset yrteillä.

VINKKI Voit paistaa marengit päiviä etukäteen. Säilytä kuivassa. Valmista mangosose edellisenä päivänä.