Karamellisoidut kanelimantelit

15 minuuttia
6 kcal

Herkullisen rapeaksi paahdetut ja karamellisoidut mantelit maistuvat joululta. Tässä ohjeessa paahdetut mantelit maustetaan kanelilla. Katso, kuinka helposti karamellisoidut kanelimantelit valmistuvat kotona.

Karamellisoituja kanelimanteleita

MAUSTEILLA TAI ILMAN – kanelin kanssa karamellisoidut mantelit maistuvat ihanilta, mutta voit myös jättää kanelin pois tai käyttää muita mausteita.

© wichmann+bendtsen

Karamellisoidut kanelimantelit

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 pieni purkki

  • 6 rkl vettä
  • 10 rkl kookossokeria
  • 2 vaniljajauhetta
  • 2 kanelia
  • 400 g manteleita

Valmistus

  • Mittaa vesi, sokeri, vanilja ja kaneli pannulle. Kuumenna sekoitellen kunnes sokeri on sulanut.
  • Lisää mantelit ja sekoita niin että ne ovat kokonaan karamellisoituneen sokerin peitossa.
  • Nosta mantelit pannulta, jäähdytä ja pakkaa ilmatiiviiseen tölkkiin.

VINKKI! Ruokosokeri ja kaikki joulumausteet sopivat manteleihin.