Karamellisoidut kanelimantelit
1 pieni purkki
TARVITTAVA AIKA
Aika yhteensä: 15 minuuttia
AINEKSET
3 rkl vettä
5 rkl kookossokeria
1 vaniljajauhetta
1 kanelia
200 g manteleita
Valmistus
- Mittaa vesi, sokeri, vanilja ja kaneli pannulle. Kuumenna sekoitellen kunnes sokeri on sulanut.
- Lisää mantelit ja sekoita niin että ne ovat kokonaan karamellisoituneen sokerin peitossa.
- Nosta mantelit pannulta, jäähdytä ja pakkaa ilmatiiviiseen tölkkiin.
VINKKI! Ruokosokeri ja kaikki joulumausteet sopivat manteleihin.
Ravintosisältö/manteli
Energiaa: 6 kcal
Proteiinia: 0,2 g
Rasvaa: 0,5 g
Hiilihydraattia: 1 g
Kuitua: 0,1 g