Tehokas vatsatreeni minuutissa

Voit vahvistaa vatsalihaksia yhden supertehokkaan harjoitteen avulla. Tee harjoitetta vain minuutti päivässä, niin huomaat vatsan vahvistuneen.

Nainen tekee vatsalihasharjoitetta

TREENAA VATSOJA SILLOIN, KUN SINULLE SOPII Lankun tavoin tämän tehokkaan vatsalihasharjoitteen voi tehdä missä vain – kunhan saatavilla on tuoli.

© iStock

Vatsan tehoharjoitteen nimi on kapteenin tuoli, ja sen voi tehdä missä vain – kunhan vain tuoli on saatavilla.

Parasta vatsaharjoitteessa on, että sitä tarvitsee tehdä vain minuutin ajan päivässä, niin vatsalihakset vahvistuvat. Siksi se sopii kiireisimmällekin treenaajalle.

Harjoite treenaa vatsalihaksia tehokkaammin kuin moni muu vatsalihasharjoite, koska siinä sekä suorat että vinot vatsalihakset joutuvat töihin samaan aikaan.

American Sports Council on valinnut Kapteenin tuoli -harjoituksen (Captains Chair) maailman tehokkaimmaksi, sillä se treenaa sekä suoria että vinoja vatsalihaksia tehokkaammin kuin mikään muu liike. Tuloksia syntyy jo minuutin päivittäisellä harjoittelulla.

Tee vatsaharjoite näin

1. Istuudu tuoliin, joka on riittävän korkea, että voit istua siinä ilman että jalkasi koskettavat alustaan.
2. Aseta kätesi reisien alle.
3. Nojaa painosi käsien varaan aivan kuin olisit nostamassa pepun irti tuolista. Koukista polvia hieman ja nosta reisiä 6–8 cm irti tuolista. Laske reidet hitaasti ja rauhallisesti takaisin tuoliin kiinni.

4. Tee harjoitusta vähintään minuutin ajan – mielellään pidempäänkin.

  Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

  KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

  Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

  KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


  Newsletter background