Laihdu vihannessorvin avulla

Muutaman kilon pudotuksen ei tarvitse olla tuhottoman vaikeaa. Vihannessorvin avulla lisäät kasviksia aterioille ja laihdut kilon kuussa.

Vihannessorvi, kuorimaveitsi ja vihannesveitsi

VIHANNESSORVI Vihannessorvin avulla teet vihanneksista helposti terveellistä spagettia.

Haluaisitko laihtua muutaman kilon? Sen ei tarvitse olla ylitsepääsemättömän vaikeaa! Aloita vaihtamalla tavallinen pasta terveelliseen vihannesspagettiin. Näin saat pudotettua jopa kilon kuussa. Tarvitset vain vihannessorvin.

UPEA TARJOUS: Nyt saat 3 numeroa KUNTO PLUS -lehteä hintaan 14,90 euroa + tilaajalahjaksi vihannessorvin!

Vihannessorvin avulla leikkaat hedelmistä ja vihanneksista terveellistä spagettia. Kokeile esimerkiksi vaihtaa tavallinen spagetti kesäkurpitsa- tai porkkanaspagettiin. Voit laihtua ja syödä edelleen lempipastaruokiasi.

Katso, kuinka paljon kesäkurpitsaspagettia pitäisi syödä, jotta energiamäärä olisi sama kuin tavallisessa pasta-annoksessa. Ero on huima!

Runsaasti terveyshyötyjä

Tavallisen pastan vaihtaminen vihannesspagettiin ei edistä ainoastaan painonpudotusta. Myös yleinen terveys kohenee, kun aterioille lisätään runsaasti kasviksia. Pääset hyötymään myös seuraavista terveyshyödyistä:

 • Laihtuminen
 • Tehokkaampi ruuansulatus
 • Vahvempi immuunijärjestelmä
 • Energisempi olo
 • Vähemmän stressiä

Haluan olla terveempi – tilaan heti vihannessorvin!

Näin vihannessorvia käytetään

Katso, miltä vihannessorvi näyttää tositoimissa.

Vihannessorvi on mahtiväline

Vihannessorvin mukana tulee neljä erilaista terää, joiden avulla voit itse valita, kuinka leveää nauhaa haluat kasviksista leikata. Voit tehdä vaikkapa superohutta porkkanaspagettia salaattiin tai leveää kesäkurpitsanauhaa lihakastikkeeseen.

Vihannessorvista saa tukevan otteen, jolloin saat käytettyä vihannekset kokonaan ja vähennät samalla biojätteen määrää.

Vihannessorvin lisäksi saat myös kuorimaveitsen ja kätevän vihannesveitsen, joiden avulla kasvisspagetti valmistuu käden käänteessä. Tyylikäs setti sopii jokaiseen keittiöön!

Nyt kilot saavat kyytiä – haluan tarttua tarjoukseen!

Saat KAIKEN tämän

Kesän kunniaksi lisäsimme tarjouspakettiin muitakin mahtavia etuja vihannessorvin lisäksi. Saat kaiken tämän:

 • Tilaajalahja: Tyylikäs vihannessorvi: vauhtia painonpudotukseen hedelmillä ja vihanneksilla

 • Tilaajalahja: Kuorimaveitsi ja vihannesveitsi: oiva apu vihannessorvin käyttöön

 • 3 numeroa KUNTO PLUS -lehteä: saat runsaasti terveellisiä ja herkullisia reseptejä, harjoitteluohjeita sekä asiantuntijaneuvoja terveellisen ja hauskan elämäntavan noudattamiseen. 3 ensimmäistä numeroa kuuluvat tarjoukseen. Tarjousjakson jälkeen tilaus jatkuu kestotilauksena, jonka voi peruuttaa milloin vain.

 • Tilaajalahja: Digiliite: terveellistä ruokaa alle puolessa tunnissa: runsaasti terveellisiä reseptejä, joissa pääset hyödyntämään uutta vihannessorviasi.

 • Tilaajalahja: Rajoittamaton lukuoikeus tilaukseesi kuuluviin KUNTO PLUS -lehtiin Wype-sovelluksella: voit lukea KUNTO PLUS -lehteä myös mobiililaitteellasi.

 • Tilaajalahja: 3 viikon käyttöoikeus

  Fooddiary.fi-ruokapäiväkirjaan

**Tilaa nyt, niin saat 3 numeroa kunto-plus hintaan 14,90 euroa + tilaajalahjaksi vihannessorvin.