Tehosta energiankulutusta aamusta iltaan

Viritä energiankulutuksesi huippuunsa koko vuorokaudeksi! Laadimme 24 tunnin oppaan, jolla saat tehostettua energiankulutusta aamusta iltaan.

Energiankulutus ylös

Energiankulutusta voi tehostaa monin konstein aamusta iltaan.

Energiankulutus asettaa rajat sille, kuinka paljon voit syödä ilman, että vararavinto alkaa kertyä vartaloon. Energiankulutusta tehostamalla voi toisin sanoen tukea ja helpottaa painonhallintaa ja edistää painon pudotusta.

Olemme laatineet 24 tunnin oppaan, josta voi poimia ideoita ja osviittaa siihen, miten energiankulusta voi vauhdittaa arjessa.

Pienellä ruokavalion hienosäädöllä ja treenin muokkauksella voi lisätä päivittäistä energiankulutusta jopa 10–20 prosentilla.

Pitkällä aikavälillä näillä pienillä konsteilla voi olla isokin vaikutus – kun päivittäinen energiansaanti on esimerkiksi 2 000 kilokaloria, 10 prosentin kulutuksen lisäys tarkoittaa 200 kilokaloria. Tällä tahdilla kuukaudessa energiaa kuluu ylimääräiset 6 000 kilokaloria eli 10–12 suklaalevyn edestä.

Jo pienetkin muutokset voivat näin pitkällä aikavälillä tuottaa isojakin tuloksia ilman varsinaisia laihdutuskuureja.

KUNTO PLUSsan 24 tunnin energiankulutusopas

Alle on koottu KUNTO PLUSsan energiankulutusopas, jonka vinkeillä voi myös tehostaa rasvanpolttoa ja rasvan varastoitumista elimistöön. Katso parhaat vinkkimme energiankulutuksen tehostamiseen tunti tunnilta:

No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background