Pilatestanko koko kehon lihastreeniin

Oletko valmis nostamaan kotitreenisi seuraavalle tasolle? Se onnistuu pilatestangon avulla, jolla treenaaminen vahvistaa ja kiinteyttää koko kehoa.

Nainen treenaa kotona pilatestangon kanssa

Kotitreeni on suositumpaa kuin koskaan ennen. Se on edullista, nopeaa ja monipuolista varsinkin, kun harjoittelet tehokkaasti – ja siinä me voimme olla hyödyksi!

Me tarjoamme sinulle todella monipuolisen ja tehokkaan väineen kotitreeniin, nimittäin pilatestangon.

NYT SAAT 4 KUNTO PLUSsaa vain 24,90 eurolla + LAHJAN: pilatestangon – SÄÄSTÖÄ 73 €! + sähköisen treenioppaan "15 huipputehokasta pilatestankoharjoitetta"

Pilatestanko näyttää painotangolta, mutta on kevyempi ja purettavissa osiin, jolloin se mahtuu pieneen tilaan. Pilatestangossa on lisäksi kahvalliset vastuskuminauhat, joiden vastusta säädetään kiertämällä nauhoja.

Pilatestanko sopii säädettävän vastuksen ansiosta eri kuntotasoille, ja sillä voit tehdä lukemattomia erilaisia harjoitteita. Pilatestangolla voi treenata monipuolisesti ja tehokkaasti ja saada kotitreenillä hyviä tuloksia, mikä nostaa treenimotivaatiota entisestään.

Katso video alta, niin näet, miten uutta tehovälinettä käytetään kotitreenissä.

Pilatestankotreenin tueksi saat tiedostona treenioppaan 15 huipputehokasta pilatestankoharjoitetta.

Opas sisältää myös harjoitteita, joita voit tehdä punnerrusten sijasta, sekä harjoitteita pepulle ja vatsalle.

Lisää vinkkejä kotitreeniin!


Saat 4 KUNTO PLUSaa kotiin kannettuna. KUNTO PLUS sisältää runsaasti innostavaa ja kannustavaa asiaa treenistä sekä terveellisestä ravitsemuksesta.

Saat pääsyn KUNTO PLUSssan kaikkiin nettisisältöihin sekä KUNTO PLUS -puhelinsovellukseen ja sen yli 100 treenivideoon. KUNTO PLUSsan nettitarjonnan ansiosta kotitreeniohjelmat eivät pääse lähitulevaisuudessa loppumaan!

Täältä pääset KUNTO PLUSsan nettisisältöihin ja treenivideoihin.

Olisiko aika täydentää kodin treenivälineistöä? Pilatestanko on monipuolinen, motivoiva ja tehokas treeniväline.