Nainen ja treenisetti

Kattava treenisetti KUNTO PLUSsalta

Nyt alkaa treeni – tässä ovat tärkeimmät välineet

Neljän helppokäyttöisen välineen avulla saat tehtyä tehokkaan treenin, joka kohottaa kuntoa ja vahvistaa lihaksia. Kaikki neljä välinettä sisältyvät KUNTO PLUSsan kattavaan treenisettiin.

torstai 22. elokuuta 2019 teksti KUNTOPLUS

Etkö ole oikein koskaan innostunut treenistä? Nyt saat uuden mahdollisuuden. Treenin ei nimittäin tarvitse olla tylsää tai aikaavievää. Koko kehon treeni on mahdollista tehdä vain puolessa tunnissa, kunhan käytössäsi ovat oikeat välineet.

LUE MYÖS: Treenikengät testissä – näin valitset juuri itsellesi sopivat

Nyt voit saada kerralla kaikki välineet, joita tarvitset treenin tekemiseen kotona. Kun tilaat nyt KUNTO PLUS -lehden, saat lisäksi:

Kattavan Active Fit -treenisetin

Tilaukseen kuuluu 4 numeroa KUNTO PLUS -lehteä sekä neljän kuntoiluvälineen kattava paketti kotona tehtävään treeniin:

 1. Joogamatto – välttämätön kotona treenaavalle
 2. Hyppynaru – loistava apu kunnon kohotukseen
 3. Foamroller – lievittää lihaskireyksiä
 4. Jumppakuminauha – vahvistaa koko kehoa

  KATSO TARJOUS: 4 NUMEROA KUNTO PLUS -LEHTEÄ SEKÄ KATTAVA TREENISETTI NYT VAIN 24,90 EUROA!

  Näillä neljällä treenivälineellä voit tehdä lukemattomia erilaisia harjoitteita juuri sinulle sopivana ajankohtana. Kotona treenatessa aikaa ei kulu treenikassin pakkaamiseen ja kuntosalille siirtymiseen, ja sateisina syysiltoina, kun vaikein osuus on kotoa lähteminen, voit treenata mukavasti omassa olohuoneessasi.

  Kun treeni on ohi, treenivälineet saa pakattua nopeasti pois tieltä vaikkapa kaappiin. Tai kenties haluat jättää ne esille inspiraation lähteeksi ja tehdä vaikka yhden harjoitteen joka ilta?

  Oletko epävarma siitä, sopiiko treenisetti juuri sinun tarpeisiisi? Lue lisää välineistä:

  Kotitreeniin sopivat välineet

   

  Joogamatto – jokaisen kotitreenin perusta

  Kotitreeni on huomattavasti mukavampi tehdä alustalla, joka antaa jalkojen alla sopivasti vakautta ja tukea vaativiinkin harjoitteisiin. Joogamatto on myös miellyttävän pehmeä alusta istualla ja makuulla tehtävissä harjoitteissa.

  Joogamatto sopii alustaksi kaikkeen kotiharjoitteluun aina lihastreenistä joogaan ja venyttelyyn.

  NYT SAAT JOOGAMATON sekä 4 numeroa KUNTO PLUS -lehteä sekä kattavan treenipaketin vain hintaan 24,90 euroa!

   

  Jumppakuminauha – koko kehon lihastreeniin

  Kevyt ja kätevä kuminauha on todella monipuolinen väline koko kehon vahvistamiseen – eikä se vie juuri lainkaan tilaa. Lihaskuntotreeni onnistuu kotona ilman tilaa vieviä, raskaita painojakin. Jumppakuminauha kulkee myös kätevästi mukana, jolloin tehokkaan treenin voi tehdä vaikka mökkilaiturilla tai hotellihuoneessa.

  Kuminauha haastaa harjoitteissa lihasten lisäksi myös tasapainoa. Se sopii mainiosti esimerkiksi maastavetoihin ja soutuliikkeisiin ja antaa myös tehokasta vastusta esimerkiksi kyykyissä, hauiskäännöissä ja monissa muissa lihastreenin klassikkoliikkeissä.

  6 tehokasta harjoitetta jumppakuminauhalla

  NYT SAAT JUMPPAKUMINAUHAN sekä 4 numeroa KUNTO PLUS -lehteä sekä kattavan treenipaketin vain hintaan 24,90 euroa!

   

  Foamroller – rullaa kireydet pois koko kehosta

  Treenaajan kannattaa pitää pitää huolta myös kehonhuollosta. Foamroller eli putkirulla on täydellinen väline lihaskireyksien lievittämiseen ja sekä palautumisen tueksi. Se vauhdittaa verenkiertoa ja hieroo kipuja ja kireyksiä pois kaikkialta kehosta.

  Foamroller sopii myös lämmittelyyn ennen treeniä, ja sitä voi käyttää myös apuna monissa lihaskuntoa ja liikkuvuutta kehittävissä liikkeissä.

  Foamroller kannattaa pitää kotona käden ulottuvilla, jotta sitä muistaa myös käyttää – rullasta on sitä enemmän hyötyä, mitä useammin sitä käytetään. Säännöllinen rullailu auttaa pitämään kireydet loitolla.

  Foamroller sopii erityisen hyvin pohkeiden, reisien, pakaroiden ja selän lihaksille, mutta sillä voi käsitellä myös koko kehon. Rullaa rauhalliseen tahtiin ja keskity etenkin kipukohtiin. Rullaus saa tuntua, mutta sen ei pidä tuottaa kipua

  4 tehokasta harjoitetta foamrollerilla

  NYT SAAT FOAMROLLERIN sekä 4 numeroa KUNTO PLUS -lehteä sekä kattavan treenipaketin vain hintaan 24,90 euroa!

   
   

  Hyppynaru  – loistava väline kunnon kohotukseen  

  Ei ole ihme, että hyppynaru on esimerkiksi nyrkkeilysalien vakiovaruste. Hyppynarun avulla saa sykkeen nopeasti koholle ja hien pintaan, joten se sopii loistavasti kunnon kohotukseen esimerkiksi juoksun sijaan.

  Hyppynarua voi käyttää sekä sisällä että ulkona, ja sen pituutta voi säätää hyppijän pituuden mukaan. Naru ja kädensijat ovat laadukasta materiaalia, mikä tekee hyppimisestä mukavampaa kuin kenties muistat lapsuudesta.

  Hyppynaru vie vain vähän tilaa, joten se on todella helppo ottaa mukaan työmatkalle tai lomalle. Narua hyppimällä saat sisällytettyä muutaman minuutin hikitreenin kiireisimpäänkin päivään.

  Haluatko ikioman treenisetin?

  Katso koko tarjous täältä!

  Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

  Ehkä sinua kiinnostaa...

  Mikä sinua auttaa rentoutumaan kiireisen päivän jälkeen?


  KUNTO PLUS suosittelee