Tällä harjoitteella treenaat sekä pakaroita että käsivarsia

Jos aika on kortilla, kokeile lihastreenissä tätä superhelppoa ja supertehokasta harjoitetta, joka kiinteyttää ja vahvistaa sekä pakaroita että käsivarsia.

Nainen treenivaatteissa

Tuplateho lihastreenistä!

© iStock

Jos aika on kortilla tai kaipaat vaihtelua treeniohjelmaan, kokeile tätä harjoitetta, jolla lyöt lihastreenissä kaksi kärpästä yhdellä ähinällä. Saat treenattua yhdellä kertaa sekä pakarat että käsivarret, ja kaiken lisäksi harjoite on vieläpä supersimppeli. Se muistuttaa hieman perinteistä askelkyykkyä, mutta treenaa monipuolisemmin sekä pakaroita, käsivarsia että reisiä. Lisäbonuksena se kehittää myös tasapainoa.

Harjoite

Seiso jalat lantion leveydellä käsipaino kummassakin kädessä. Kädet ovat kylkien vieressä, kämmenet kohti kehoa.

Ota pitkä askel taakse ja vie jalka toisen taakse niin, että jalat ovat samassa linjassa. Laske samalla lantiota ja koukista etummaista polvea 90 asteen kulmaan. Taaempi polvi painuu samalla kohti alustaa.

Koukista samalla molempia käsiä kohti rintaa ja kierrä samalla myös kämmeniä kohti rintaa niin, että tuot käsipainot niin lähelle hartioita kuin mahdollista. Vie kädet takaisin aloitusasentoon ja toista 10-15 kertaa samalla jalalla. Vaihda sitten jalkaa ja tee jälleen 10-15 toistoa.