Treenimotivaatiota talveen

Kolea ja pimeä talvi vie treenihalut helposti pohjalukemiin. Me keräsimme tänne parhaat vinkit, joilla jaksaa treenata talvellakin.

torstai 19. lokakuuta 2017 teksti J. Johannesen

Kun lämpötila laskee ja valo vähenee, tekisi mieli vain käpertyä sohvannurkkaan, eikä ollenkaan lähteä liukastelemaan lenkkipoluille. Me keräsimme tänne parhaat vinkit, joilla saa lähdettyä treenaamaan talvellakin.

Nämä 4 vinkkiä auttavat pitämään motivaatiota yllä.

Meiltä varusteet talvijuoksuun! Nyt saat mukavat ja lämpimät, heijastimelliset talvijuoksutrikoot + 4 numeroa KUNTO PLUS -lehteä yhteishintaan 24,90 euroa. 👈


Aseta itsellesi täsmällinen tavoite

Mitä haluat saavuttaa treenaamalla? Määritä tavoitteesi rehellisesti ja realistisesti. Voit asettaa itsellesi tulostavoitteen, kuten lisätä voimaa tai parantaa nopeuttasi talven aikana, mutta yhtä hyvin tavoitteeksi riittää esimerkiksi se, että ei päästä kuntoaan laskemaan talvikuukausina. 

Kirjaa itsellesi ylös tämänhetkisen tasosi, esimerkiksi se, missä ajassa juokset vakiolenkkisi tai monenko kilometrin lenkkejä teet ja kuinka usein tai montako kyykkyä jaksat tehdä tms. Kun tiedät lähtötasosi, sinun on helpompi seurata, kuinka treenisi etenee kohti asettamaasi tavoitetta.

Kun tilaat KUNTO PLUSsan, saat kolmen viikon välein uutta treenimotivaatiota, tietoa terveelllisestä elämäntavasta, terveydestä, hyvinvoinnista, ravitsemuksesta, hyviä treeniohjeita ja ohjelmia sekä terveellisiä ja herkullisia reseptejä sekä mieleisen tilaajalahjan. Tutustu tarjouksiin täältä.

Sitoudu treenaamiseen

Treenikaverin kanssa yhdessä treenaamisella on hurjasti etuja aivan rippumatta siitä, treenaatko ystävien, kumppanin, personal trainerin, lemmikin tai virtuaaliyhteisön kanssa. Seura on aina mukavaa ja kannustavaa, ja muiden kanssa treenaamiseen sitoutuminen ehkäisee sohvalle jäämisen vaaraa. 

Tärkeää on tehdä myös itsensä kanssa sopimus, että asettaa liikunnan tärkeysjärjestyksessä korkealle ja ottaa sille sen ajan, minkä on ajatellut. 

Hanki asianmukaiset varusteet 

Ulkotreeniin tarvitaan asianmukaiset varusteet, joissa pystyy liikkumaan ja silti tarkenee muttei myöskään läkähdy. Kun tilaat KUNTO PLUSsan nyt, saat 4 numeroa 24,90 eurolla ja kaupan päälle talvijuoksutrikoot. Vedenpitävät, luistamattomat jalkineet sekä tuultapitävät käsineet ja pipo sekä heijastimet ovat myös olennaisia näillä leveysasteilla.

Kunnon varusteet myös motivoivat. Itselleen voi luvata jotain uutta, kun saavuttaa sopivan välitavoitteen. 

Varusteet valmiiksi hyvissä ajoin

Edellisenä iltana on aina helppo ajatella treenaavansa seuraavana päivänä, mutta kun aamu koittaa, mieli voi olla  muuttunut, ja muut kiireet painavat. Tee liikkumaan lähtemisestä mahdollisimman helppoa. Pakkaa treenikassi valmiiksi tai laita lenkkivaatteet valmiiksi esille ja sujauta taskuun suosikki-energiapatukkasi palkinnoksi, joka odottaa, kun saat lähdettyä liikkeelle. 

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Mikä sinua auttaa rentoutumaan kiireisen päivän jälkeen?


KUNTO PLUS suosittelee