8 tv-ohjelmaa, jotka innostavat ja kannustavat

Riittääkö energiaa juuri ja juuri sohvalle kampeutumiseen? Tee se, ja katso ohjelmia, joista voit saada iloa tai inspiraatiota tehdä jotakin uutta ja kiinnostavaa! Valitsimme 8 innostavaa ja kannustavaa ohjelmaa maksuttomista valikoimista.

Nainen makaa ja katsoo televisiota ja saa intoa terveempään elämään.

TV-TUOKIO - Kelliessäsi sohvalla saat vinkkejä kaikesta jännästä ja kiinnostavasta, mitä voisi kokeilla tai mikä askarruttaa. Voisiko parempaa ollakaan!

© iStock

Ihanteellisessa elämässä energia riittäisi juoksulenkkiin, terveelliseen salaattiateriaan ja hemmottelevaan hierontaan.

Jos juuri nyt ei kuitenkaan jaksa, voi aina kuitenkin katsoa innostavia televisio-ohjelmia.

Nämä ohjelmat kuuluvat KUNTO PLUSsan tv-suosikkeihin.

Heittäydy sohvalle nautiskelemaan!

8 innostavaa ohjelmaa

Efter Nio

Tämä myönteinen ja heittäytyvä ohjelma on saattanut mennä ohi, koska sillä ei ole suo- menkielistä nimeä! Juontajat Sonja Kailassaari ja Janne Grönroos kokeilevat itse kaikenlaista telinevoimistelusta drinkkeihin, stand-up-komiikkaan ja keramiikkaan. Vieraat ovat suomalaisia, suomenruotsalaisia ja ruotsalaisia. Uusia kiinnostavia ihmisiä ja asioita!

Yle Teema & Fem, Yle Areena

Tanskalainen maajussi

Jyllantilaisen ekologiseen ja omavaraistalou- teen pyrkivän maajussin elämä on uskomattoman kiehtovaa, ja ihan tavallinen sohva- perunakin innostuu perhosystävällisyydestä, punajuurien säilömisestä, omenapuiden ymppäämisestä ynnä muusta. Lisäksi Tanskalaisen maajussin vihjeitä 7 minuutin ohjeina.

Yle TV2 (Tvättäkta lantis, TV5), Yle Areena

Puutarhat uusiksi

Britit ovat niin omaa luokkaansa piha- ja puutarhaohjelmissa! Sarjassa laitetaan haastavia pihoja uuteen, toimivaan kuosiin huippuammattilaistiimin ja viimeisen päällesuunnitelmien avulla. Ideat ilahduttavat ja inspiroivat jopa kotipuutarhuria, jolla on itsellä vain parveke puutarhanaan.

MTV Katsomosta maksutta

Kaaoksen kesyttäjät UK

Sottabrittien sekamelskan palautta- mista hallintaan. Stacey Solo- mon ja hänen tiiminsä auttavat kaaoksen keskellä asuvia ihmisiä saamaan lapasesta karanneen tavaramäärän järjestykseen ja kar- simaan rönsyt. Niin terapeuttista katsottavaa!

AVA ja MTV Katsomo

Ainsleyn Välimeren herkut

Jos missasit Ainsleyn Välimeren herkut ensimmäisellä kierroksella, niin nyt se tulee uusintana Teemalla. Ja Arenastakin se löytyy. Jee! Kymmenosaisessa ohjelmassa brittikokki Ainsley Harriott vie katsojat ruokamatkalle Välimeren rantojen kaikille kolkille. "Ihaninta, myönteisintä ja inspiroivinta telkkaria aikoihin!" suosittelee sarjan jo katsonut.

Yle Teema & Fem, Yle Areena