TESTI: Mikä liikunnan laji sopii sinulle parhaiten?

Onko sinun vaikea löytää lajia, jolle syttyisit? Vai uupuuko sinulta inspiraatio kokeilla jotain uutta? Tee testi ja löydä lajisi!

Punnertavia naisia

Mahdollisuukset ovat monet, mitä tulee treenaamiseen. Tee testimme ja katso, mikä liikuntamuoto sopii sinulle.

© iStock

Treenirutiini on hyvä asia. Säännöllinen liikunnan harrastaminen kertoo, että olet löytänyt itsellesi sopivan lajin, jota haluat ja jaksat harrastaa niin, että liikkuminen tuottaa tuloksia ja iloa sekä antaa energiaa.

Rutiineissa on kuitenkin myös vaaransa: niihin voi kyllästyä. Vaikka pitäisitkin valitsemistasi lajeista, jatkuva saman toistuminen voi alkaa maistua puulta.

Olisiko aika kokeilla jotain uutta treenirintamalla?

Moni treenaa aina vain samaa tuttua juttua, koska uusien asioiden kokeilemiseen on hieman kynnystä. On kuitenkin terveellistä ja hauskaa vaihdella sitä, mitä ja miten treenaa. Lisäksi se ehkäisee loukkaantumisia ja harjoittaa aivoja.

Mutta mistä saisi vaihtelua? Voit kokeilla vaihdella nykyisen treenisi vaativuutta ja kestoa, mutta voit myös kokeilla jotain täysin uutta. Ja kuka tietää, ehkä siitä tulee uusi suosikkisi.

Tee testi ja saat suosituksen siitä, sopisiko sinulle parhaiten rauhallinen syventyminen, ryhmäliikunta tai kenties jokin kilpalaji.

No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background