Treeni ja paastopäivät

Juoksen kolme kertaa viikossa ja vedän rankan lenkin aina keskiviikkoisin. Noudatan myös 5:2-menetelmää, jossa ollaan joko täysin tai melkein syömättä 2 päivää viikossa. Miten treeni kannattaa suunnitella paaston suhteen?

Miten sovitan yhteen paastopäivät ja treenin?

Voit harrastaa liikuntaa paastopäivinä, mutta pidä tahti maltillisena. Kun teho pysyy kohtuullisena, elimistösi polttaa etupäässä rasvaa.

Tarvittavan energian elimistö ottaa vaikeuksitta rasvavarastoista. Sijoita siksi yksi kevyempi juoksulenkki paastopäivälle.

Rankaan treeniin tarvitaan energiaa hiilihydraateista. Siksi rankka treeni ei sovi paastopäiviin. Sijoita raskas liikunta päiville, joina syöt normaalisti, jotta ehdit tankata suoritukseen energiaa.

2 päivää paastosta on paras valinta. Jos tapanasi on päästellä täysillä keskiviikkoisin, olisivat viikon ihanteelliset paastopäivät silloin maanantai ja sunnuntai.

No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background