Treeni ja paastopäivät

Juoksen kolme kertaa viikossa ja vedän rankan lenkin aina keskiviikkoisin. Noudatan myös 5:2-menetelmää, jossa ollaan joko täysin tai melkein syömättä 2 päivää viikossa. Miten treeni kannattaa suunnitella paaston suhteen?

Miten sovitan yhteen paastopäivät ja treenin?

Voit harrastaa liikuntaa paastopäivinä, mutta pidä tahti maltillisena. Kun teho pysyy kohtuullisena, elimistösi polttaa etupäässä rasvaa.

Tarvittavan energian elimistö ottaa vaikeuksitta rasvavarastoista. Sijoita siksi yksi kevyempi juoksulenkki paastopäivälle.

Rankaan treeniin tarvitaan energiaa hiilihydraateista. Siksi rankka treeni ei sovi paastopäiviin. Sijoita raskas liikunta päiville, joina syöt normaalisti, jotta ehdit tankata suoritukseen energiaa.

2 päivää paastosta on paras valinta. Jos tapanasi on päästellä täysillä keskiviikkoisin, olisivat viikon ihanteelliset paastopäivät silloin maanantai ja sunnuntai.

Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background