5 km alle 30 minuutin

Tämä ohjelma kehittää juoksunopeutta 5 km:n matkalla.

tiistai 26. maaliskuuta 2013 teksti KUNTO PLUS

Ohjelman sisältö

Ohjelman vaihtelevuus auttaa säilyttämän mielenkiinnon. Viikossa juostaan kaksi rankkaa, lyhyttä lenkkiä ja yksi rennompi lenkki.

Pääpaino on rankassa harjoittelussa, sillä ohjelman on tarkoitus lisätä juoksunopeutta lihasvoimaa ja kestävyyttä kehittämällä.

KUNTO PLUSsan sivusto tarjoaa juoksuohjelmat kaiken tasoisille juoksijoille – myös juuri SINULLE!

Intervallit

Nyt ehaetaan nopeutta, ei kestävyyttä. Ohjelma sisältää paljon vasta-alkajan 5 km:n juoksuohjelmasta tuttuja vauhtileikkejä ja lisäksi pyramidi-intervalliharjoituksia.

Pyramidi-intervalleissa juostaan ensin vaiheittain piteneviä ja sitten lyheneviä vauhtiosuuksia.

Intervallit juostaan mahdollisimman kovaa. 30 sekunnin intervallit voi spurtata täysillä, mutta pisimmät intervallit juostaan vain hiukan viiden kilometrin keskivauhtia nopeammin.

Intervallien väleissä otetaan rennommin puolet edeltävän intervallin ajasta.

KUNTO PLUS pukee sinut treeniin

Juuri nyt saat supermukavan pitkähihaisen Craftin treenipaidan, kun tilaat KUNTO PLUS -lehden. Tyylikäs tekninen paita on hengittävää materiaalia, joka pitää olon lämpimänä ja siirtää samalla kosteutta tehokkaasti iholta. Treenipaita sopiikin moneen menoon – niin reippaille kävely- ja pyörälenkeille kuin lihastreeniin ja joogaankiin sekä viileämmän kelin juoksulenkeille. Paita sopii hyvin välikerrokseksi juoksutakin alle sekä sään salliessa myös sellaisenaan käytettäväksi.

Nyt saat tyylikkään treenipaidan sekä 4 numeroa KUNTO PLUS -lehteä yhteishintaan 24,90 €. Jokainen lehti tarjoaa inspiraatiota ja vinkkejä treeniin sekä terveellisiä reseptejä. Säästät 66,90 €!

Tutustu huikeaan tarjoukseen täällä!

Saavuta tavoitteesi vuonna 2018!

Ehkä sinua kiinnostaa...

KUNTO PLUS suosittelee